Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

`` BEYTEPELİ ``CAN BEY KARDEŞİM TEŞEKKÜRLER

Kardeşim paket gelmiş şimdi getiriyorlar açmadan bir teşekkür etmek istedim selamlar

img

zibritçi

15 yıl 2 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

CAN Kardeşim bu nasıl bir emek harcamadır, bu nasl özendir, beni mahcup ettin Dilerim ALLAHtan bu karakter, bu kaliten hic bozulmasın ALLAH seni sevdiklerine , sevdiklerinide sana bağışlasın ALLAH hayatındaki herşeyi gönlünce yapsın saygı sevgi ve selamlarımla hoscakal CAN kardeşim

img

zibritçi

ÖZEL MESAJ

kemal abi nedemek ben teşekkür ederim.beğendi isen ne mutlu bana inşallah çıkımda sıkıntı olmaz kendine iyi bak.

img

beytepeli

15 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

can gibi koli yapan adam ben daha görmedim.tek kelimeyle harika.

img

karakus

15 yıl 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Vallahi bende Can`ın sayesinde öğrendim daha hiç uygulayamadım ama :) Okan abi benim gurk olan tavuğun altındaki yumurtaların tamamı boş çıktı biliyorsun. Bugün aldım altından yumurtaları ama hala boşta oturuyor. Sabah bakkaldan 2 yumurta alıp yalandan koyacam altına yarın sen gurk tavuk ayarlayamazsan al senin olsun. Yumurtaları koyarsın altına. Tavuk büyük denizli tavuğu. Benim hiç yumurtlayan tavuğum yok. Yumurta olsa gurk tavuk olmaz Morphy kanunu.

img

sadobey

14 yıl 10 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tesekkür ederim ÖMER kardeşim isterden ben sana yumruta temin edeyim artık sansına ne cıkarsa

img

zibritçi

ÖZEL MESAJ

Abi artık bantam cüce türler harici kümese yeni hayvan sokmak istemiyorum. Hep yerimde sayıyorum. 2 tür cüce var. Ayrı bir yerde beç cicivlerim duruyor. bir tür daha Zibrit, cüce cochin veya sülün koyacak bir bölüm daha var. Kapasitemin üstüne çıkıp hayvanları sıkıştırmak istemiyorum. Sonra bunlarla devam etmek istiyorum. Büyük türler düzenimi bozuyor :( Teşekkür ederim.

img

sadobey

ÖZEL MESAJ

Ömer yumurta temin edeyim dedimse illede büyük tavuk yumrutası demedim artık şansına ne cıkarsa dedim japonez falanıda kastediyordum :) ben tesekkür ederim Gurk Brahma bir tavuk aldım sorunumu hallettim tekrar tesekkürler hoscakal

img

zibritçi

ÖZEL MESAJ

Okey abi tavuk hala gurk. 2 tane sulatnın yumurtası var yarın 3 olur bir iki tanede japonese koyarız. Sevindim tavuk bulmana biz zaten konuşuyoruz bunları msn de ama buradan da yazayım örnek olsun. :) Kavga dövüş harici güzel paylaşımlarıda görsünler.

img

sadobey

ÖZEL MESAJ