Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

SAYIN FORUM YÖNETİCİLERİ

Hobi, paylaşım ve zevk amaçlı üye olduğumuz forumunuzda. Ortalıkta yapılan kavgalar, tartışmalar, hakaretler, karalamalar forumun amacına hizmet etmiyor. Lütfen sitenin bu kavgalar ve alışverişler ile alakası olmayan fakat madur olan biz diğer kullanıcılarının uyarılarına göre hareket edin. Zaman geçirdiğimiz bu alanın zevk yerine cefa, sefa yerine huzursuzluk veren bir yer haline gelmesi siteye girme isteğimizi yok ediyor. Lütfen gerekli önlemleri alınız. Dün gece iletişimden bilgilendirme yapmış durumu bildirmiştim. Neden hala forum bu şekilde anlamış değilim. Bu tür sıkıntıların çözülmemesi buranın sahipsiz bir alan herkesin istediği gibi davranabileceği bir ortam olarak görünmesine kişilerinde buna göre davranmasına sebep olacaktır. Başkalarının kişisel kavgalarına forumdaki diğer insanların aktif olarak içine sokulmaması gerektiğini düşünüyorum. Artık kanatlılar hakkında paylaşımlar yapmaya başlayalım isterseniz.

img

sadobey

14 yıl 10 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SADOBEY ARKADAŞIM BENDE SANA KATILIYORUM DÖRT BEŞ TANE VATANDAŞIN KAVGASINDAN BAŞKA BİRŞEY SİTEDE HİÇ BİR ZEVKİ KALMADI SİTENİN YÖNETİCİ ARKADAŞLAR LÜTFEN ARTIK BU OLAYA EL ATIN LÜTFEN GÜN BOYU BİRKAÇ KİŞİNİN KAVGASINDAN BAŞKA BİRŞEY YOK SİTEDE

img

mrdmemet

14 yıl 10 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

katılıyorum

img

denizlici

16 yıl 4 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İnşallah bu kavgalar biter. İnsanın artık siteye bakası gelmiyor. Site yönetimi bir çare bulamaz ise bu gidişle üzgünüm site bitecek.

img

ozanka

14 yıl 10 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Çok forum biliyoru hatta Altın örümcek almış aktif üye olduğum bir forum sitesi böyle bir sıkıntı anında kurulan sitelere en faydalı üyelerini kaptırdı. 3 tane site o küllerden doğdu. Sonra siteye kimse uğramaz oldu.

img

sadobey

14 yıl 10 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

HepsiEvcil.com bilgi paylaşım platformudur. Bu ortama uygun hareket etmeyip tartışmaları kişiselleştiren uyeler ile ilgili savcılık makamının tüm talepleri anında karşılanmaktadır. Altyapı değişiklikleri ile hepsievcil.com`daki iletişim daha kaliteli bir seviyeye getirilecektir.

img

hepsievcil

19 yıl 11 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ