Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
site yönetimi bu terbiyesizlige son verin
kav gündür yapılan ıgrenc saldırılar hakaretler yüzüslükler artık kaldırılacak gibi degil jüpiter denen kişi artık degişik niklerle girip kişileri yaptıgı hakaretlere son vermenizi istiyorum denetimlerinizde aksaklıkların artık cekilecek kadar olmadıgı hakaret yapan kişilerin halen bu sitede istedigi gibi at koşturduklarını görüyorum bide utanmadan facebooklara girip aldıgı resimlerin üzerine dengesiz sözcükler yazdıgını yapılanların hiç umursamaz tavırla sergilendigini seyirci kalmanız gercekten sitenin emir baki oldugunu sergiledi birde yazdıgımız mesajlar site tarafından kontrol edildigini yazıyor yapılan cirkin saldırılardaki resimlerin kaldırılmasını vfe bu iletiyi site yönetimi okuduktan sonra bana gereken mailin atılmasını riza ediyorum
Uygunsuz davranış sergileyen, hepsievcildeki iletişime zarar veren kullanıcılar ile ilgili islemler yapılmıstır ve yapılacaktır. HepsiEvcil.com bilgi paylaşım platformudur. Bu platforma saygı göstermeyip zarar vermeye çalışanlar ile ilgili düzenlemerimiz vardır. HepsiEvcil.com
Adem. Yaş olarak benden küçüksün. İlanlarında Allah, kul hakkı, haram gibi kelimeleri kullanıyorsun. Sahtekarların haram para acısını Allah`tan bulmasını istiyorsun. Facebook adresinde peygamberimizin ve Fethullah Hocanın sayfalarını paylaşıyorsun. Peygamberimizi ve Fethullah Hocanın sayfasını beğendiğini gösteriyorsun. Fakat internette hiç tanımadığın kişilerle durup dururken dalga geçiyorsun. Ve hiç tanımadığın kişilere durup dururken SAZAN diye hakaret ediyorsun. "ELİNE ÇOCUĞU VERİRİM." diyenleri destekliyorsun. Ayrıca bıldırcın satan başka bir kişiyle de dalga geçiyorsun. Yok poşette yumurta satacakmış falandı filandı diyorsun. Böyle sazanlar bizi bulmaz ki parasını yiyelim diyorsun. İnsanlarla dalga geçiyorsun. Hem de sana hiç laf atmamış bir insanla dalga geçiyorsun. Şimdi de ARKADAŞLIK.COM sitesinde kız bulmak için girdiğin kullanıcı adıyla burada yazı yazmışsın. Bak nasıl buldum seni ama. Demek ki Allah beni senden daha çok seviyor. Bizim burada da D.Bakırlı horozcu arkadaşlarımız var. Ama hiçbiri senin gibi değil. Hepsi harbi çocuklar. Şu anda telefonlarımızda en az 25 şehirden numaralar var. Batman`dan, D.Bakır`dan, Ş.Urfa`dan, Mardin`den arkadaşların telefonlarını vereyim de benim kim olduğumu iyice öğren. Sen de böyle sahte isimlerle gir dur. "ELİNE ÇOCUK VERİRİM." diye hakaret edenleri intenette destekle. Allah`tan kork.
valla yorulduum o kadar laf cambazlıgı yapıyorsun anlamadıgım olay senin ne cıkarın oluyor saldırıların hakaretlerin nereye kadar sürecek hiç aynada kendine bakıp yaptıklarından utanmadınmı resimleri kopyalayıp üzerlerine yazı yazman aldıgın fiyat degildi ucuk fiyatlar söylemen yeter artık bıktım