Hepsievcil
 
 

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

sultan tavuk yumurtası;

arkadaşlar selamlar elinde sultan tavuk yumurtası olan var ise zibrit ve cüce koşin yumurtaları ile takas etmek isterim.

img

beytepeli

15 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

can sana karamsar bir tablo çizicem şimdi. 1-)sultan yumurtası bulman zor 2-)bulsanda takas etmezler 3-)etselerde civciv çıkmaz 4-)çıksada bu mevsimde bu havalarda yaşamaz neden diyeceksin; bende son zamanda çıkan civcivlerin hepsi hakkın rahmetine kavuştu.hayvan çıktığı zaman 33 derece sıcaklık lazım ama hava 40 derece,hayvanlar bu havada dünyaya geldiğine pişman olup ikinci gün nalları dikiyorlar.civciv büyütme yerine aspiratör bile taktım içerisinin havası biraz serinlesin diye ama oda fayda etmedi.yani diycem sen artık bahara ya nasip ya kısmet de sultan işi için.ben sana bir horoz yolluycam bir tavuk bul biyerden hiç uğraşma civcivle bu zamanda.

img

karakus

15 yıl 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selçuk abi teşekkür ederim; başka bahara diyelim :) çok sağolasın bücürlerin bugün misafir bende nasipse sabaha karşı yola çıkacaklarmış.çok güzeller:)

img

beytepeli

15 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

çok saol can.kamyonda şöför yanında yollarsın yoksa kasada bu havada sonuç malum:D

img

karakus

15 yıl 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ