Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
kafeste cıkma büyüme çipel saka - 2.sayfa
kafeste kanarya altında büyümüş saka satılıktır . maskesi yeni cıkmaya basladı gaga altında 1 -2 tane kırmızı tüy cıktı . kuş boylu poslu pırıl pırıl bi saka . kanarya yavrusu gibi kesinlikle ürkme korkması yok . kuşta bilezik yoktur. almayı düşünen arkadaslar msnimden bana ulaşabilirler [email protected]
ALLAH RAZI OLSUN TŞKLR AHMET ABİ
60 TL ye kafeste büyüme saka olurmu? Birde kanarya altında büyümüş sakadan hayır gelmez bağışıklık sistemi fazla gelişmiyor.
arkadaşlarım anlamadığım bi konu var kanarya altında büyüyen sakanın nasıl olduğunu herkez bilir yada bilen bilir alan memnun satan memnun satıcı arkadaşın ilanının altına yorum yazarak polimiğe girmeye bi gerek varmı bence yok alacaksan yazarsın mesajın altına sorunu alırsın cevabını eyer aranızada bi mesele varsa bunu birebir halledin burada bu tip mesajlar yazarak satıcı kişiyi kıracak üzecek veya lencide edici davranışlarda bulunmayalım saylıgılar H.RAMAZANLAR
abi ben artık polemie girmek istemiorum.. yeterince huzur kaçırdık . ahmet bey 6o tl kafeste büyüme kuş Olurmu demişinz doğru olmaz ama bileziği yok kusun belirttim onu.bilezikli saka 1oo tl çipel. bununda bileziği yok 6o liraya verdim alan abimzde memnun inş bi sorunda yasamaz ben tartışmaya girmek istemiorum ama illede ben yazcam diosanızda lütfen yapmadıgım şeyleri yapmısım gibi yazmayın HAYIR MUBAREK GÜN DEĞMEZ BUNLARI YAPMAYA DERDİ SIKINTISI OLAN VARSA ARASIN GÖRÜŞELİM HAKLIYSANIZ BEN GELİMDEN GELENİ FAZLASIYLA YAPARIM ZATEN.. KİMSEYİ MADUR ETMEDİM ETMEMDE SAYGILAR..
daha önceleri wipesle emre erginle sizle tartışmalarımız oldu bakıorum wipes ilan vermşşimdi kalkıp yalan yanlıs iki yorum yazsam hoş olurmu_? zamanında olan oldu bitti hala bi problem dert varsa arayalım görüşelim kimsenn huzurunu kacırmayalım görüşmek üzere SAYGILAR
Siteden uzak olduğunu düşündüğümüz 1-2 ay da bayağı bir değişmişsin tebrik ederim kimseyede küfür etmedin, Milletin ilanına abuk subuk yazılar yazıp adamı karalamak nasıl oluyormuş gördün değilmi? Sen böyle olunca bende senle uğraşmam meraketme. Ama en son doğa kuşunu bırakıyorum dediğin zaman millete hediye edicegin kuşlar cd ler vs ne oldu hediye ettinmi millet seni arayıp duruyordu. Hadi kal sağlıcakla ama ensendeyim ticaretinde bir yanlışlık görmeyim.
gereken adamlar cd sinide aldıkusunuda farkındaysan 4-5 kişiden baska kimse yazmamıstır sen zaten bu üyeliği benle kapışmak için actın baska zamanda hiç kullandınmı_? ensemde olmana gerek yok gel yanımda otur bir allahın kulu cıkıp beni dolandırdı diemez ben 3 kurus için kimseyle oynamam kardesm dediğim gibi derdin varsa ara hala yazışmanın manası yok
Demedi deme dedi geçen kümes hayvanlarından biri ismini hatırlamıyorum yakalasa boğacaktı seni sattığın hint civcivi nedeniyle:)
kardes sana artık cvp yazmıcam walla cvp yazmıcam.. Allah yolunu acık etsn
madem beni bukadar ii tanıon yaz telefonunu şurdan delikanlı gibi arayım erkek gibi konusalım burda hamam karısı gibi ben sana yazcam sen bana ne elde edioz.. ben tartışırım ama kimle tartıştıgımı bilmiorumki ahmet baran adım diosun ben öle birini tanımıorum vanda gösterion kendini istanbuldasın.. senle nie tarrısım basta bana erkek gibi yerini adını soyadını telefon numaranı vercenki sonra karşıma geçip konuşcan bunları yapamıosan bıcırdamanın alemi yok adın soyadın ve telefonunu yazmadıgın sürece seni adam yerine koyup cvp yazmam cunku yazdıklarının aslı astarı yok kolay gelsin sana