Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Süs ırklarına ait Palazlar 25TL

Arkadaşlar slmlar Elimde Bulunan Brahma Devkoşin Cüce koşin Fizan Ariconas Tokat bec Langshan Maral ModernGame Sultan ırklarına ait palazlar Satılıktır Ayrıca bu ırklara ait Döllü yumurta oran %70 civarıdır 4tl den.Veyahut haftalık civcivler 15 tl den satılıktır.Haftalık yumurta adedim 200 civarıdır Lütfen 3-5 civciv yada Yumurta gönderin diye aramayınız tüm türkiyeye gönderim mevcuttur diğer illere gönderim 30 tl nakil karşılığı yapılmaktadır.Arzu eden arkadaşlar Gelip elden teslim alabilirler yerim İstanul caddesi E5 yanyol no 135 (eski Türk Ticaret Bankası sosyal Tesisleri)Kamiloba/Büyükçekmece/istanbuldadır Tel:0555 774 5664 Sinan Mesajlarınıza sadece akşamları cevap verebilirim diğer zamanlarda irtibat için arayınız. Ayrıca Cuma günü Tae den gelmeye başlıcak olan Atak Atabey Atak-s ırkı yumurtacı tavuk civcivlerine ait döllü yumurtalarım gelecektir civcivlerinden sahiplenmek isterseniz depozito karşılığı sipariş verebilir 21 gün sonunda cıkan civcivlerinizi teslim alabilirsiniz Saygılar Hayırlı günler

img

sonugoren

15 yıl 3 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

degerlı komsum merhaba belkı tanımazzın ama ben senın gallaordo dukanın 500 mt altında oturuyoruz bıara gorusmustuk gelıcektım ama halen de gelmeyı cok ıstıyorum ancak bı ıstanbula yetısemıyorum kusura bakmassın ben sıparıs versem gallardo dan alamaz mıyımm musat oluncaa zaman sıkıntılı dıgıl

img

parkhayvanat

16 yıl 8 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

olabilir abicim bugün istanbul a geciyorum mümkünse sabah saatleri içerisinde yazarsan bugün getirebilirim

img

sonugoren

ÖZEL MESAJ

csm den arıcam sıparıs ve fıat berırlemek ıcın dedegım gıbı acelesı yok brahma ve habes alıcam

img

parkhayvanat

16 yıl 8 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sinan kardeşim gösterdiğin ilgi ve misafirperverlik için teşekkür ederim, Güzel bir sistem kurmuşsun kaliteli sağlıklı çeşitlerinle başarılar dilerim hayırlı işler Selamlar O KEMAL

img

zibritçi

15 yıl 4 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sağolasın abi ben sizin gibi değerli bir dost tanıdığım için asıl ben teşekkür ederim.Her zaman beklerim artık yeri biliyorsun sadece alışveriş için değil Çay içmeyede bekliyorum

img

sonugoren

ÖZEL MESAJ

Teşekkürler elbete gelirim bende seni beklerim her zaman selamlar

img

zibritçi

15 yıl 4 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ