Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

denizli budur safkan

arkadaslar denizli horozları üzerine bircalısma yapmaktayızbu nedenle denizliden ve lalahandan toplam 800 adet civarı yumurtageririp cıkardık. elimizde fazladan 4 aylık horozlarımız bulunmaktadır. isteyen arkadaslara temin ederim. karadeniz tarafına zamanı uygun gelirse kendim götürebilirim merzifona kadar tr de her yere gönderilir. 05419292525 ata çıkım tarihleri: 04.06.2010

img

pitbull_ata

16 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ATA bey kardeşim.4 aylık palaz veya civcivlerin fiatını yazzarsan iyi olur.ben dahil alıcı arkadaşlar da sipariş verebiliriz.bir de resimlerini toplu halde çekip koyabilirmisin.renklerini bi görelim en azından.hayırlı satışlar.

img

denizlici

16 yıl 4 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tabi yarın veya birgün resimleri eklerim her renk hayvan mevcut elimizde 100-150 civarı fazla hayvan var elimizde fiyatıda resimlerle birlikte belirteceğim...

img

pitbull_ata

ÖZEL MESAJ

ATA bey kardeşim.anlaşılan daha yenisiniz bu işlerde.satılacak malın satıyorum diye koyduğunuz anda FİATI nı koymak lazım ki insanlar cebine göre davranıp sizi arasınlar.bu işler böyledir yani.tekrar hayırlı satışlar

img

denizlici

ÖZEL MESAJ

yok yeni değilim 50 tl gibidüşünmüştük fiyatı ama fiyatta indirim yapmayı düşündük bu nedenle yeni fiyatı yazmadım hocamlarla görüşüp yenifiyatı belirleyip yazmak istediğimden fiyat vermedim... teşekkür ederim fiyat simdilik 50 tl değişiklik olursaburadan bildiririm

img

pitbull_ata

ÖZEL MESAJ

arkadaslar fiyat 35tl oldu resimleri makinamda sorun olduğundan cekemedim

img

pitbull_ata

ÖZEL MESAJ

Ata bey ben çok acil resim [email protected] a gönderebilirsin.beğenirsem 20 adet alacağım.SÖZ...

img

denizlici

ÖZEL MESAJ

ahmet bey ilginize teşekkürler tel ile cektiğim resimler var fakat görüntü kalitesi cok kötü bu nedenle koymuyorum denizli horozları ile ilgili tübitak projesi yürütmekteyiz denizli ırkı tavuk-horozlarımız gen kaynağı olarak korundukları denizli tarım il müdürlüğü ile lalahan arastırma merkezlerinden bizzat kendimiz tarafından getirilen yumurtalardan cıkmıstır cıkıs tarihleri v.s. ilk mesajda yazıldı.msn nizi ekledim hayvanlar yeni yeni ötmeye basladılar... uygun zamanda denk gelirsek vebcam de canlı olarak hayvanları gösterebilirim. kümes içerisinde...

img

pitbull_ata

ÖZEL MESAJ

Ata kardeşim bu ara proje üretenler baya çoğaldı.Hayırlısı olsun.

img

ekaradeniz

18 yıl 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

AHMET ABİ HAYIRDIR ,SEN ÜRETİCİ DEĞİLMİYDİN ? ŞİMDİ TOPTAN ALMAK DA NE OLUYOR :) YOKSA BUNLARI UCUZA KAPATIP KAR ETMEYİ Mİ DÜŞÜNÜYORSUN ,VALLA 35 DEN ALIP 200`E SATARSAN SÜPER OLUR.

img

mesut_e

17 yıl 8 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ