Kuş Forumları > Papağanlar
evcil jako arıyorum mümkünse kafesiyle+istanbul"da olursa sevinirim
selam arkadaşlar evcil (ama gerçekten doğadan koparılmamış ve bağarmayan) jako arıyorum eğer mümkünse istanbul içi ve kafesiyle birlikte olursa sevinirim mail adresim [email protected] telefonum 0532-524-64-03
beni bilgilendirdigin icin çok tesekkur ederim ..goz bebeginin etrafı sarı demeki yanıltmıslar beni..sizde egitimli papagan arıyorsunuz inşallah gonlunuze gore bulursunuz...selamlar
uygur kardeş sen her ilana atlıyorsun aylardır hala istediğini bulamadınmı memurum dedin taksıt yap dedin kırmadım tamam dedim sonra kıvırdın ayın 9. da maaş alıyorum dedin kesin alıcam dedin o arada başka isteyenler cıktı ayıp olmasın diye seni aradım cevap vermedin msj attım. dönmedin kakadu çoktan yeni sahibine kavuştu biraz delikanlı olda söz vermeden önce iyi düşün. sen hiçbirşey alamasın.
kendini sevdiren omuzda gezen elden yemek yiyen ıslık ve kuş ,kedi ,köpek seslerini takliti yapabilen yaklaşık 4 veya 5 yaşında oldugunu tahmin edilen kırmızı kuyruklu jakomu satiyorum..ilgilenirsen [email protected] canlı olarak cameradan gösterebilirim.. izmir / karşıyaka