Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

SOKAKTAKİ DOSTLARIMIZIN NUFUS ARTIŞINI NASIL ÖNLEYEBİLİRİZ LÜTFEN AKIL VERİN!!!

sevgili hayvansever dostlar ben bu sokataki hayvanların çoğalmasını hiç istemiyorum, nedeni bu sadık dostlarımız kedi ve köpek olmak üzere çok zaman acı sonlarla karşı karşıya kalabiliyorlar :( artı çok insan denilen yaratığında onlara çok ii davranmaması beni çok üzüyor bu iş için elimden geleni yapmak istiyorum ama ben farklı 1 projeyle bu işin üstesinden gelineceğine inanıyorum bunun için size akıl danışmak istiyorum :) şöyle; diyorumki hiç kısırlaştırma yada diğer yöntemleri kullanmadan acaba örneğin erkek ve dişi kedi yada köpekleri bir birinden uzaklaştırırsak nasıl olur? yani diyelimki ıstanbulun bütün dişi köpeklerini izmire götürüp ordaki bütün erkek köpekleride ıstanbula getirirsek nasıl olur? ozaman hemen hemen üremeleri sıfıra inmiş olmazmı? sanırım yaklaşık 10 yıla kadar sokaklarda sadece yaşlı köpekler kalır ve daha sonra yok denilecek kadar az olmazmı? bu sadece benim düşüncem tabiki herkesin fikrine saygı duymakla beraber şimdiden bu yazıyı okuduğunuz için size teşekkürler :)

img

kelebekmeto

20 yıl 3 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

fıkrın cok guzel ama ısın obur yuzunden bakmamıssın dıyelımkı sadce dısıler bır bolgede senede ıkı bazen uc defa ozel muayen gunlerı olacak o sure zarfında hırcınlasıp saldırganlasacak ınsanlara yanı bıze zarar verecekler veya erkekler azgın donemı yok fakat gorulen okı bazen erkek kopekler dısı bulamadıkları zaman hemcınslerıne ılgı duymaya baslıyor yavru olmasın derken boyle cınsel bır sapmayı nasıl kabul edeceksın daha sonrada bu sapkınlıklaramı cozum arayacagız..... her kısırlastırmayı yanlıs anlıyor bır hayvanın testorejenlerı ve ya yumurtaları alındıgında kansere ve dıger hastalıklara karsı daha cok savas verebılıyorlar ve omurlerı daha cok artıyor dısarda 6-8 sene yasayan bır hayvan ev ortamında 14-18 sene kısrlastırılmıssa dogada 13-15 yasaya bılıyor. sımdı sen nedersın bakalım zararmı verıyoruz hayvanlara yoksa belırlı bır duzenmı kuruyoruz

img

serkan200350

19 yıl 8 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ