Hepsievcil
 
 

Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

Kangal ile rottweiler geçinebilir mi?

Beş aylık kangalımla, yakında getireceğim 2 aylık rotweiler geçinebilirler mi? İkisi de erkek. İki cins de başka köpeklerle iyi geçinemeyen cins fakat yavru aldukları için alışırlar diye düşünüyorum. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

img

efe12

19 yıl 8 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

aslında bakıp denemek lazım sanırım ii anlaşırlar tabiki cinsinde asabilik yoksa ii olur, ben sizin düşündünüzü hiç düşünmeden bende 1 husky varken 1 de rott aldım ikisi çok ii anlaştıkları gibi evimizdeki 3 tane kediyle bile çok ii geçiniyorlar, yani size enazında bi deneyin derim.

img

arjin

19 yıl 10 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Cinsi ne olursa olsun hiç farketmiyor, çok iyi anlaşacaklarından eminim,ve eviniz bahçeli ise deli gibi koşturacakları içın çiçeklerinizden eser kalmaz! :)

kangal 1 yaşına geldiğinde rotu yer sende kurtulmuş olursun:) şaka bir yana kangallar uysal hayvanlardır kimsenin tekeline çomak sokmaz geçinirler ama bana kalırsa kangalın yanına yine kangal yakışır.kangallar eşiyle birlikte olmayı sever bir dişi bir erkek kangalla bilmiyorum artık hangi kuvvet başeder. bir çift kangal sahibi olarak güven bana.

img

mypits

20 yıl 3 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ