Kedi Forumları > Kedi Sağlıgı ve Bakımı
Kedimin Karnındaki Şişlik
Arkadaşlar.Kedimin karnı şişti yemekten.İnmiyorda.Dün bir kez işedi ama hiç işediini görmedim.Şişlik ondan labilir mi?Ne yapmam lazım?
yemeklerine (çok az)zeytinyağı karıştır.Su koymadan süt de verebilirsin
Zaten sadece süt veriyorum.10 günlük hayvan.Sütün içine koyayım mı zeytinyağı
ne oldugunu bılmeden sakın boyle bır sey yapma zararı yok ama eger ısale kaptırırsan kurtaramaya bılırsın senın yapacagın bana ne kadarlık oldugu hakkında bılgı vermek soz yardımcı olmaya calısacagım
O zaman MSN''den konuşalım.İsteyenler ekleyebilir [email protected] kedi şu anda tahminim 12 günlük falan
sakın böyle bişey yapma yani karın daki şişlikler için ishal yaptırıcı maddeler vermeyin. eğer barsaklarında bir düğümlenme varsa meydana gelen ıkınmalar düğümlenmenin önünden yırtılmasına yol açabilir.mutlaka vet.hek. git . geçmiş olsun
Veterinere gittiysen kedinin durumu hakkında bilgi verir misin?
[email protected] benı kaydet her turlu sorun ıcın yardımcı olmaya calısayım ben yapamazsam veterıner arkadaslara danısırız.ama bır yol buluruz
hepiniz yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.Ayrıca serkan200350 seni listemeekledim [email protected] kabul et lütfen
merhaba ccan, kedin herhalde bir aylık olmuştur ona çok dikkat etmedim.fakat sana şunu söyleyebilirim benim kedimde de aynı problem vardı,ben net ten araştırıp buldum;küçük kedilerin mideleri normal fkt geri kalan bedenleri zayıf olduğundan mideleri kocaman anormal derecede büyük olabiliyormuş.bunun için endişelenmene gerek yok.umarım kedinin sorunu bu güne kadar çözülmüştür çünkü diğer msj leri ni okumadım.sana iyi günler