Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

rotweiller

meraba bir köpek almayı üşünüyorum.ama aha önce yaşaığım hayal kırıklığı beni düşündürüyor.sorunum şu: ben birkaç yıl önce bir doberman yavrusu almıştım.köpeğimi ilk birkaçgün evimde baktım daha sonrada bahçeye koyum. fakat hayvan gece ve gündüz dinlemeden bağırmaya başladı.hiç susmadan komşuları rahatsız etti.bu durum karşısında köpeğimi eve geri aldım.ama evdede bağırmaya devam etti.bu yüzden köpeğimi hiç istemeden başkasına verdim. alıcağım köpektede böyle bir sorunla karşılaşırmıyım.bu sefer rotweiller almayı düşünüyorum.rotwailler sahibi arkaaşlar bilgi verin lütfen bu cins köpekler fazla bağırırmı?ve birde rotweiller cinsi köpekler oyuncumudur.bana çok hantal görünüyorlar.

img

çevreci

19 yıl 9 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben babaeskiden fatih benim rotweiller cinsi köpeğim yok ama rottweiller cinsi köpeklerin hantal olduğuna bakma onlar hiç ummadığın kadar güçlü ve çeviktir oyunu ufakken eğitirsen oynar ama eğitmessen oynamaz bana bu adreslerden ulaşa bilirsin [email protected] ve http://semihbelesek.sitemynet.com/pitbull_2/ site adresimden ulaşa bilirsin

img

rottweiller

19 yıl 8 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba Çevreci, Rotweiller cinsi köpekler, hantal görüntülerine rağmen çok çevik ve güçlü bir ırktır. Ancak Rotweiller''dan seninle oyun oynamasını bekleme!!! Çünkü Rotweiller''lar soğuk kanlı ve fazla hareketli bir ırk değildir. Hatta küçük bir çocuğu bile Rotweiller cinsi bir köpekle başbaşa bırakmamanı tavsiye ederim...

img

sebastiyano

19 yıl 8 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bagırmaması içın nasıl mı alıştıracaksın ? Kolay ! İlk bir kaç gün,onun rahat ettiği yerde geceleri kapatacaksın (kafeste)mümkünse yanında,sonra yavaş-yavaş,hergün bir metre kadar yattığı kafesi ,olduğun yerden uzaklaştıracaksın ,yani alıştıra-alıstıra dışarıya çıkartana kadar. İlk gece kafese kapattığıda ,yanına koysan bile ağlayabilir, ozaman,yattığın yerden elini yukardan kafese doğru sarkıt,bu haraket ona güven hissi verir,kendini tek başına hissetmez. Dışarda yatmaya alıştıktan sonra kafesi açık bırakabilirsin...