Hepsievcil

Kuş Forumları > Ücretsiz Kuş Verenler

Mesaj Ekle

JAKO DİKKAT (DOLANDIRICI ) İLKER KOÇER

Arkadaşlar Niğde`de Petlory pet shop`un sahibi İLKER KOÇER isminde bir dolandırıcı var. Sakın kimse bu şahsa itibar edip para yatırmasın.Bu şahıs beni dolandırdı. 500 tl ücret ödediğim halde jako kangomu göndermedi.Defalarca kendinini aramama rağmen artık cep telefonlarıma çıkmayan bu şahsı esefle kınıyorum.Lütfen arkadaşlar böyle dolandırıcılara itibar etmeyelim. Kendisinin telefon numaralarını ve resimlerini veriyorum. 0538 676 07 02 0533 547 21 25 0388 231 00 52 Mahmut ÇELİK

img

shsh

15 yıl 7 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Evet arkadaşlar bu şahıs benide dolandırmıştır. Timneh için para yatırmıştım 2.5 ay uğraştırdı ne paramı verdi nede kuş yolladı.

img

timneh_sever

14 yıl 5 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

timneh sever adlı arkadaş,lütfen bana facebok veya mail adresini veya telefonunu yazarmısın?

img

okan1905

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar bende 3. olarak dolandırıldım dikkat edin ismi unutmayın,çevrenize yayın.

img

okan1905

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar son duyumlarıma şahsiyetsiz dolandırıcı İLKER KOÇER İzmir`de Pet shop açıyormuş.Bu şahsiyetsizin resimlerini aşağıdaki linkten görebilirsiniz. http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-evcil-hayvanlar-kus-papagan-ilker-kocer-28407374/detay

img

shsh

15 yıl 7 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Yeni mesaj geldi diye uyarı gelmediğinden yeni farkettim yeni mesaj geldiğini, arkadaşlar bu vatandaştan alacağımızı alabilmenin bir yolu yokmudur acaba? Mail adresimi isteyen arkadaşa şimdi özel mesaj atacağım.

img

timneh_sever

ÖZEL MESAJ

özel mesaj denen bir sistem yok herhalde bu forumda, o yüzden atamadım burda da yazmak istemiyorum açıktan adresimi.

img

timneh_sever

ÖZEL MESAJ

shsh denen arkadaş(mahmut çelik) bana mutlaka ulaş.kavacıktayım ben.0507 2769739.

img

okan1905

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar mutlaka benide durumdan haberdar edin gerekirse İzmir`e dönünce bende savcılığa vereyim. Saygılar.

img

timneh_sever

ÖZEL MESAJ