Hepsievcil

Kuş Forumları > Ücretsiz Kuş Verenler

Mesaj Ekle

El benimsenmesi için papağan kaldırdı

Biz kabul edilmesi için onları vermek isteyen papağan farklı türler var. Elimizdeki türler içerirler sümbül macaws mavi ve altın macaws Afrika gri papağan cockatiels parakeets conures muhabbet kuşu zaman yetersizliği nedeniyle, ve ıslahı durdurmak istiyorsanız bu yüzden bebeğimizin almak için yeni evler arıyoruz. Ilgilenen insanların daha BİLGİ EDİNME için e-posta [email protected] beni başvurmalısınız. Bazı durumlarda bir evlat edinme ücret isteyebilir.

img

gisielle

14 yıl 4 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yaa abi muhabbet kuşunu ne kdr a verirsin

img

hykaan

14 yıl 4 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Papagani kaça versiniz

gisielle yazdı :
Biz kabul edilmesi için onları vermek isteyen papağan farklı türler var. Elimizdeki türler içerirler sümbül macaws mavi ve altın macaws Afrika gri papağan cockatiels parakeets conures muhabbet kuşu zaman yetersizliği nedeniyle, ve ıslahı durdurmak istiyorsanız bu yüzden bebeğimizin almak için yeni evler arıyoruz. Ilgilenen insanların daha BİLGİ EDİNME için e-posta [email protected] beni başvurmalısınız. Bazı durumlarda bir evlat edinme ücret isteyebilir.

img

Mertmertcan

12 yıl 2 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben  papağan alabilirim  eger  vermek isterseniz [email protected]  adresinden  bana ulasabılırsınız

gisielle yazdı :

img

umranaslan

9 yıl 9 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ