Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

kedimin yaralarına merhem!!

selam benm pisimin uzun zamandır araya zaman giricek şekilde, boynunda ve kafasının çevresinde yaralar çıkıyor.protein alerjisine karşı özel mama kullanmamıza rağmen bi türlü geçmek bilmiyolar ve kızım onları kaşıdıkça da daha çok kanıyolar! kızımı kanlar içinde görmeye dayanamıyorum.lütfen aklınıza bi yöntem geliyosa kaşımasını engellemek için yada sürülecek bi ilaç geliyosa, bana yazın.önerilerinizi bekliyorum

img

pancarkedi

19 yıl 8 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bence iyi bir vet.hek.gitmelisin. geçmiş olsun

img

leopol

19 yıl 9 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

gerçekten veterinere gitmelisin. kızın için çok üzüldüm

img

volkan123

20 yıl 5 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ıyı gunler dıyerek hemen sorunu cevaplamaya calısacam oncelık kedının cınsı bol tuylu bır ırksa eger bu yasadıkların normaldır hava cok sıcak ve derısı nemlı kalıyor bu parazıter bakterılerın uremesını arttırıyor senın yapabılecegın en guzel koruma yontemı hemen fırsatını bulun ca onu tras ettır 5 numara ardın yaraları tam ortaya cıksın eczanelerde rıvanol toz var 1gr paketlerde onu 1 lıtre su ıle karıstır ve yaralarını pansuman et bolca yıkıya bılırsınde ama ıstersen sana tel vareyım benı ordan ara yakınm bır cevrede ısen evlere servısımız var artı muayene ucretı almıyoruz 05364348442

img

serkan200350

19 yıl 8 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ