Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

muhabet kuşum kaşınıyor lütfen yardım!!!!

arkadaşlar muhabbet kuşu alalı 1 hafta oldu kuşum çok hareletsiz öyle oturuyor ve geldiğinden beri köpek gibi kaşınıyor yani ayağıyla başını kaşınıyor arada bir de 10saniye felan çok hareketli oluyor böyle kafesin içinde dört dönüyor acaba parazit felan varda ısırdıkça mı böyle oluyor bilmiyorum lütfen yardım edin

img

crazyking1871

13 yıl 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

dostum öncelikle geçmiş olsun sen veterinerhekimden (opigal5) bu ilacı al ve kuşun gözlerine ve ağzına burnuna kaçırmamaya dikkat et kanatlarının altına falan biraz dök ve ellerinle iyice ovala ilaç tüylerin arasına nüfuz etsin parazitlerden kurtulursun. bu hareketsiz duruşu kuşun yabancı olduğu bir ortama girmesindende kaynaklanabilir yerdeğiştirdiği için yani biraz zaman geçsin kuş yeni yerine alışacak daha neşeli olacaktır.

crazyking1871 yazdı :

arkadaşlar muhabbet kuşu alalı 1 hafta oldu kuşum çok hareletsiz öyle oturuyor ve geldiğinden beri köpek gibi kaşınıyor yani ayağıyla başını kaşınıyor arada bir de 10saniye felan çok hareketli oluyor böyle kafesin içinde dört dönüyor acaba parazit felan varda ısırdıkça mı böyle oluyor bilmiyorum lütfen yardım edin

img

ustad42

13 yıl 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

çok teşekkürler dediğiniz ilacı en kısa sürede alıp uygulayacağım

img

crazyking1871

13 yıl 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ