Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

YUVA TEMİZLİĞİ

Arkadaşlar merhaba, benim muhabbet kuşlarımın iki tane yavrusu oldu. Birisi 30 temmuz diğeri 1 ağustos tarihinde çıktı. İçerde yavru çıkmamış iki tane de yumurta var. Muhabbet yavruları çıktıktan sonra yuvayı malum biraz kirlettiler. Sorum şu ben yuvanın arka kapağını açıp yavruları kenara alsam ve yuvayı temizlesem yavrularla ana-babası arasında bir soruna neden olurmuyum. Bilen arkadaşlardan acilen cevap bekliyorum, ilginize şimdiden teşekkür ederim.

img

jaws

21 yıl 9 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Çok tecrübeli degilim ama bence yuvayı elleme surprise

img

petsi

16 yıl 11 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sitede mutlaka bu işten çok iyi anlayanlar vardır ama; hayret soru sorduk görüntüleme var ama cevap veren yok. Dünyanın çivisi çıkmış :D

img

jaws

21 yıl 9 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Problem olmaz temizlik yapabilirsin. 

Tabii yavrulara karşı nazik ol dikkat et

img

repti

12 yıl 10 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba arkadaşım bende de biraz muhabbet kuşu var bir yıldan hada uzun süredir besliyorum üretim yapıyorum. Yavrular çıkmış ise pek sorun olmaz tabi yavruları eline almamak şartı ile ama çıkmamış yavru yani yumurta varsa kesinlikle yuvayı elleme yoksa anne bir daha yatmaya bilir yumurtaların üzerine kolay gelsin.

jaws yazdı :

Arkadaşlar merhaba, benim muhabbet kuşlarımın iki tane yavrusu oldu. Birisi 30 temmuz diğeri 1 ağustos tarihinde çıktı. İçerde yavru çıkmamış iki tane de yumurta var. Muhabbet yavruları çıktıktan sonra yuvayı malum biraz kirlettiler. Sorum şu ben yuvanın arka kapağını açıp yavruları kenara alsam ve yuvayı temizlesem yavrularla ana-babası arasında bir soruna neden olurmuyum. Bilen arkadaşlardan acilen cevap bekliyorum, ilginize şimdiden teşekkür ederim.

img

ustad42

13 yıl 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ