Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
YUVA TEMİZLİĞİ
Arkadaşlar merhaba, benim muhabbet kuşlarımın iki tane yavrusu oldu. Birisi 30 temmuz diğeri 1 ağustos tarihinde çıktı. İçerde yavru çıkmamış iki tane de yumurta var. Muhabbet yavruları çıktıktan sonra yuvayı malum biraz kirlettiler. Sorum şu ben yuvanın arka kapağını açıp yavruları kenara alsam ve yuvayı temizlesem yavrularla ana-babası arasında bir soruna neden olurmuyum. Bilen arkadaşlardan acilen cevap bekliyorum, ilginize şimdiden teşekkür ederim.
Sitede mutlaka bu işten çok iyi anlayanlar vardır ama; hayret soru sorduk görüntüleme var ama cevap veren yok. Dünyanın çivisi çıkmış :D
Problem olmaz temizlik yapabilirsin.
Tabii yavrulara karşı nazik ol dikkat et
Merhaba arkadaşım bende de biraz muhabbet kuşu var bir yıldan hada uzun süredir besliyorum üretim yapıyorum. Yavrular çıkmış ise pek sorun olmaz tabi yavruları eline almamak şartı ile ama çıkmamış yavru yani yumurta varsa kesinlikle yuvayı elleme yoksa anne bir daha yatmaya bilir yumurtaların üzerine kolay gelsin.
Arkadaşlar merhaba, benim muhabbet kuşlarımın iki tane yavrusu oldu. Birisi 30 temmuz diğeri 1 ağustos tarihinde çıktı. İçerde yavru çıkmamış iki tane de yumurta var. Muhabbet yavruları çıktıktan sonra yuvayı malum biraz kirlettiler. Sorum şu ben yuvanın arka kapağını açıp yavruları kenara alsam ve yuvayı temizlesem yavrularla ana-babası arasında bir soruna neden olurmuyum. Bilen arkadaşlardan acilen cevap bekliyorum, ilginize şimdiden teşekkür ederim.