Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

Alistirdigim kus artik gelmiyor bana!

8 haftalik aldigim kusum (erkek-suan 4 ayliga yakin) ilk aldigimdada zaten ele geliyordu ama yemini elimde vererek ve omuzumda konusarak  dahada iyi alistirmistim ama bir hafta önce falan eve misafir gelen cocuklar (cocuklarimin arkadaslari ) kusu mahvetmisler, avuclarinin icine almislar, cok hirpalamislar , suan kus bana gelsede cok temkinli bazen hic gelmiyor ve kafeste gagasini sirtina gömüp sessiz üzgün sesler cikariyor,

sizden ricam bu durumu degistirebilmek icin neler yapabilirim

bu arada kusum kraker ve gaga tasini hic tanimiyor denemiyorda!

görüsleriniz icin tesekkür ederim...

saygilar.

img

KESTEL38

12 yıl 6 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba Kestel. Ben bir uzman değilim ama bence kuşunun sana tekrar alışmasını istiyorsan ona hep iltifat et. Benimki de öyleydi eskiden hep benden korkmaya başladı ama sonra ona karşı bayağı nazik davrandım ,iltifat ettim,sevdim,okşadım ve bana alıştı. Gerçi şimdi başka bir yere gidip uzun süre dönmediğimiz için bana küs ama ben onu tekrar alıştırırım. Bu dediğim şeyler işe yaramazsa üzülme her kuş farklıdır.

Arkadaşlar kuşumun bana hızlı barışmasını sağlamak için önerileriniz varsa lütfen söyleyin. Teşekkürler...

KESTEL38 yazdı :

8 haftalik aldigim kusum (erkek-suan 4 ayliga yakin) ilk aldigimdada zaten ele geliyordu ama yemini elimde vererek ve omuzumda konusarak  dahada iyi alistirmistim ama bir hafta önce falan eve misafir gelen cocuklar (cocuklarimin arkadaslari ) kusu mahvetmisler, avuclarinin icine almislar, cok hirpalamislar , suan kus bana gelsede cok temkinli bazen hic gelmiyor ve kafeste gagasini sirtina gömüp sessiz üzgün sesler cikariyor,

sizden ricam bu durumu degistirebilmek icin neler yapabilirim

bu arada kusum kraker ve gaga tasini hic tanimiyor denemiyorda!

görüsleriniz icin tesekkür ederim...

saygilar.

img

Shinigami

12 yıl 5 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ