Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

shar-pei m cok!! hasta yardım lütfennn

6.5 aylık shar-pei m var geldiği günden beri saglık sorunları bitmek bilmedi! gözünde kocaman bişey cıktı önce damla kullandık geçmedi-sonra ameliyat yaptırdık o da işe yaramadı!tam ona alısalım derken bu kez öbür gözünde de cıktı,hayvan acayip rahatsız oluyo bu durumdan!göremiyor nerdeyse -sürekli kafasını sallıyor -garip sesler cıkartıyor falan-bu durum da ben ne yapabilirim !bu durum devam ederse benim sevgim onu evde tutmaya yetmiycek gibi gözüküyor!!!not: veterinerlere o kadar cok para harcandıki bu arada!biri ameliyat lazım diyo yaptırıyosun !digeri erken olmus diyo!UZMAN BİRİNDEN YARDIM İSTİYORUM UMARIM ANLATABİLMİŞİMDİR.....

img

kusbakisi

20 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kusbakisi, senin ve köpeğin adına gerçekten çok üzüldüm. Shar-Pei cinsi köpeklerde Göz ve Deri Problemleri en sık görülen rahatsızlıklar olarak biliyorum ancak bu ırk hakkında ve senin problemin çözümü hakkında çok fazla bilgim yok. "www.veterinerhekim.net" adresinden bu konuda yardım isteyebilirsin. O sitedeki Veteriner sanırım bu konuda sana yardımcı olabilir.

img

sebastiyano

19 yıl 8 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benmce vet.fak .lerinden birine başvurmalısın.hemen

img

leopol

19 yıl 9 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaş, bu gözündeki çıkan şey nedir ? sivilce midır ? kist gibi bir şey midir ? ayrıntılı yazabilirmisin ? Ben yabancı sitelerdeki vet.uzmanlara sormak istiyorum ,inşallah çaresini buluruz... Geçmiş olsun.

yabancı sitelerdeki vet,leremi soracaksın ilginç. sonra ne olacak ? köpeği yurt dışınamı göndereceğiz yoksa '''' siz bilememişsiniz oğlumun nerdi şu buna göre tedavi veya ameliyat edin mi diyeceğiz'''' bence bu konuşulanlar hem saçma hemde ülkemizin insan kaynaklarına güvensizlik .çok yadırgadım doğrusu.

img

leopol

19 yıl 9 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

GÖZ YAŞI KANALLARINDA VE HARDEL BEZLERİNDE 3 GÖZ KAPAĞINDA PROBLEM GİBİ GÖZÜKÜYOR...GÜZEL BİR OPERASYONLA ÇOK KISA SÜREDE ESKİ HALİNE DÖNER ....İLGİLENİRSENİZ..05554047202 DEN İRT A GEÇİN BENİMLE....BU KADAR BASİT OLAYLAR İÇİN YURT DIŞINDAN BİLGİ ALMANIZA GEREK YOK...

img

vetcelık

20 yıl 5 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bir veteriner tanıyorum, devamlı gittiğimiz vet değil ama tanıdığım duyduğum en iyi veteriner. rastlantı sonucu başkalarından da methini duydum. adını belki burada yazmak doğru olmaz o yüzden [email protected] a yazarsan sana adını ve telefonunu verebilirim. ama benim köpeğimin süründüren bütün problemlerinde en çabuk ve ekonomik doğru teşhis ve tedaviyi yaptı. bir dene bence kesinlikle. mesaj atarsan lütfen konu kısmında kendini tanıt, tanımadığım kişilerden gelen mesajları açmıyorum çünkü

img

ozlememir

20 yıl 1 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ