Hepsievcil

Kuş Forumları > Ücretsiz Kuş Verenler

Mesaj Ekle

Sahiplendirilecek 45 günlük cennet papağanları-ANKARA - 2.sayfa

Mavi maskeli ve fischer ebeveynin kuluçkalarından aldığım 4 adet  yaklışık 45 günlük cennet papağanlarımdan 3ü için yer darlığından dolayı sahiplendirmek istiyorum. Ankara içi elden teslim edebilirim.

img

lament

9 yıl 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İyi günler ankara içi fakat bi fotoğraf gorebilirmiyiz iletisim 05373399990 whatsapp facebook alp zerey

img

apoyosa

8 yıl 10 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İyi gunler ankarada yasiyorum muhabbet kusu ve papagani sahiplene bilirim isterseniz ankaradan elden de teslim alabilirim ulasirsaniz sevinirim 0543 593 8241

img

elifcsrakdgn

8 yıl 10 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba ben batıkente okutuyorum oglum cok beslemek istiyor 1 tanesini ben almak isterim eyer sizde isterseniz 05373770928

img

Guest81340

8 yıl 9 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

lament yazdı :

Mavi maskeli ve fischer ebeveynin kuluçkalarından aldığım 4 adet  yaklışık 45 günlük cennet papağanlarımdan 3ü için yer darlığından dolayı sahiplendirmek istiyorum. Ankara içi elden teslim edebilirim.

Merhaba eğer sizin içinde uygunsa sahiplenme istiyorum ankarada oturuyorum

img

egeece

8 yıl 7 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

lament yazdı :

merhabalar sahiplendirildi mi acaba?

img

Busse06

8 yıl 6 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba kardeşim kuşlarını sahiplenmek istiyorum ankaradayım 

img

Guest47120

8 yıl 5 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba. Ankarada yaşıyorum. Kuşlarınız hala duruyor mu? Teşekkürler.

img

kussever6

8 yıl 5 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

MerhaBa ben ankarada yaşıyorum kuşları ben sahiplenebilirmiyim

img

Mehmetosman

8 yıl 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hayırlı geceler evlatarınız duruyorise talibim zira başka seçeneklere bakacagım tşk edrim papağanımızı yeni kaybetdik :(

,

arineksi yazdı :

istanbula gönderim yapma şansınız var mı? veya istanbula gelecek birisini bulabilirsek onunla gönderirmisiniz?

lament yazdı :

img

efsunizade

7 yıl 8 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hayırlı geceler evlatarınız duruyorise talibim zira başka seçeneklere bakacagım tşk edrim papağanımızı yeni kaybetdik :( bir tane alabiliriz 

,

arineksi yazdı :

istanbula gönderim yapma şansınız var mı? veya istanbula gelecek birisini bulabilirsek onunla gönderirmisiniz?

lament yazdı :

img

efsunizade

7 yıl 8 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ