Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

veterinerlerimiz

Arkadaşlar ben yaklaşık olarak 4 yıldır hayuvan sitelerini takip ediyorum.Sıklıkla olmamakla birlikte Veteriner Hekim olmayan ve uzaktan yakından tıpla alakası olmayan kişilerin bazı koularda ahkam kestiğini görüyorum.Aynı zamanda yurdumuzdaki Vet.Hek.leri bir beğenmemezlik söz konusubence.Bu insanlar en az 5 yıl eğitim alarak Lisans Üstü seviyede mezun oluyorlar. Aralarında her meslekten olduğu gibi çürük elmalar çıkabilir. Bu bir genelleme hakkı vermeli mi bizlere? Sonra hayvanlar hakkında onlardan fazla bilen var mı? siz ne düşünüyorsunuz?

img

leopol

19 yıl 9 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

bence cok haklısın dostum her meslekte kotu elma cıkar. sunu unutmayalım bu isi secenler(vet.) en az bizim kadar hayvan severki bu meslegi secmisler ve kendilerini hayvanlar icin adamıslar.. onlara bu konuda saygı duymalıyız.. ayrıca butun teknik bilgiler tum hastalıklar vb fakultede ogretiliyo o yuzden hayat okulu herseyi ogretmez insanların meslegine ve emegine saygı duyalım lutfen..

img

msimsek

19 yıl 7 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

diş hekimine dişçi denilen bir toplumda veteriner hekime veteriner denmesi bence doğal dua edin baytar demiyorlar son 10 yıldır.veteriner hekimlik başlıbaşına tıptır bunu yargılayan yok ama ülkemizde veteriner hekimlerde hep bir eziklik olduğunu görüyorum ben bu belkide öss puanlarının düşük olmasından kaynaklanıyordur.

img

mypits

20 yıl 3 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ne veterinermi?Arkadaşlar genelleme yapmamak istiyorum!ama şahısa konuşcam bende !yazmış koskoca veteriner bilmem ne geliboluda...götürdüm köpeğimi kontrole adam dokunmadı bile...aynı zamanda 40 günlük köpek adamı görünce çıldırdı nedense ve gitti paçasını parçaladı!aşısı ne zmn yapılck dedim sen ne zaman istersen dedi bana,sonra götürdüm çanakkalede güzel bir veteriner buldum köpekle adeta konuştu ve yürümseinde bozukluk olmamasına rağmen bunun ayağı şiş buz koy dedi!Olay bitmiştir!

img

börteçine1

19 yıl 7 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bence bunun ne öss puanıyla nede vet lerin kişiliğiyle alakası var.çünkü temelde vetlerin puanları gayet iyi hem iyi olasaydı bile ezilmelerine gerek çok çünkü günümüzde her yeri dolduran bir sürü acaip bölüm varken sağlam bir eğitim dalı.bence asıl sorun toplum olarak hayvanlara verdiğimiz değer.Değer vermediğimiz canımız sıkıldığında sokağa attığımız,imha ettiğimiz hayvanlarımıza bakan vetler de heraldeki kıymetli olmayacaklardır.ne de olsa hayvana bakıyor? diye düşünülüyor bilinç altında bence . umarım düzelir

img

leopol

19 yıl 9 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba arkadaşlar ben veteriner fak. 4. sınıf öğrencisiyim.maalesef ülkemizde veteriner hekimler küçümseniyor.bunda aramızdaki çürük elmaların rolü büyük(her meslekte olduğu gibi)gerçekten de çok zor olan 5 yıllık bir eğitim alıyoruz.hastalıklarından beslenmesine,psikolojisine kadar birçok şeyi öğreniyoruz.bütün vet. hekimleri lekelemek doğru değil.lütfen biraz daha saygı!

img

duyguvet

19 yıl 6 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kendine saygisi olmayanin ne hayvana ne bitkiye nede insana saygisi olur hastanelerde insanlara da hayvanmislar gibi davranan doktorlar dolu meslekle puanla vs ile ilgisi yok...kendine saygi, sevgi beslemeyen hasta insanlarla yasamaya onlara sabretmeye mecburuz malesef...yogoyu mu denesem?

img

bruceulku

19 yıl 5 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ