Kedi Forumları > Kedi Sağlıgı ve Bakımı
kedim pirelendi:(
geçen hafta kedim dışarı kaçtı,bahçede uzun süre yuvarlandı ve döndüğünde pirelendiğini farkettim.önce güzelce yıkadım,bikaç tanesini elimle yakaladım ama bitmedi hala..daha aşıları yapılmadı.veterinere danıştım biri damla kullanmamı,diğeri ise tasmayı tavsiye etti.bide pirelerin bana bulaşmasından korkuyorum.ne yapmalıyım?
pireler sana gelmez korkma kedi senden sıcak vucut ısısı 39 derece yani sana kolay kolay geçmezler.bana kalırsa damla daha ii
pireler hayvandan insana geçmezler zaten. kedin büyükse pire tasmasını veya pire tozu rahatlıkla kullanabilirsin. eğer küçükse pire tozu var birtane yavru kediler için vet. önermişti.ama adını hatırlayamadım. sonra yazarım adını sana.
kedinizin yaşı çok önemli.buna göre çözüm yolu bulmak lazım. kedinizi yıkarken pire şampuanı kullanırsanız yaklaşık bir ayda geçer.unutmayın ayda iki kere yıkayın fakat küçükse bir kere [email protected] a yazarsanız tüm sorunlarını görüşe biliriz...
yavru kediler için önerilen pire tozu ''BOLFO TOZ''arkadaşlar. vet. verdi adını. tavsiye edilirrrrr....