Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

MİĞDE BULANTISI

dün istanbul dışına çıkmak zorundaydım ve yanımda mısırıda götüreyim istedim...ancak arabada giderken 5 kez kustu,bunu 3 ay önce birkez daha yapmıştı ve danıştığım kişiler yolculuğa çıkmadan yarım saat önce miğde bulantısı ilacı vermemi söylediler bende öyle yaptım ancak yinede kustu...geri dönüşte ise zaten yemek yemediği için kusmayacağını düşündüm(yanılmışım) ancak 5 kez olmasada 3 kez kustu...ben onu hayatı boyunca arabayla biryere götüremeyecek miyim.. diğer merak ettiğim ise 40 dakikalık yolculuk boyunca tükürüğünü yutamadı,evet inanın yol boyunca ağzından su damladı,arabadan indiği anda kesildi.buna bir anlam vermedim,tamam miğdesi bulandı ve kustu ancak bu tükürüğünü yutamama durumu nedir...

img

seyran

20 yıl 2 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba öncelikle mısıra geçmiş olsun...eger cinsi goldensa genelde arabay bindiklerine böyle garip huyları olabiliyor...tükürüğünü yutmama ve hızlı soluk alıp verme olayına gelince köpekler arabaya bindiklerinde sanki arabada gitmiyor da yürüyor yada koşuyorlar gibi tepki verirler...yani arabanın aldığı yolu kendilerinin kat ettiklerini düşünürler buda yorulmalarına sebep olur...bence korkulucak birşey yok çünkü bunu Tarçında yapıyor genelde...

img

masum_sheytan

19 yıl 10 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

seyran köpekler arabada yolculuk yapmayı sevmez....bu sadece mısıra özel değil canını sıkma benim ilk köpeğimde öyleydi ama suandaki küçüklükten beri arabaya bindiği için alışkın kusmuyor sadece hızlı soluk alıyor...bundan korkma...ama miğde bulantısı hapının ona tesir edeceğini düşünmüyorum....gecmiş olsun...mısıra selam...

img

charismagenc

19 yıl 9 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ