Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
Floryalar.....
Sadece floryaya gönül veren arkadaşlar varsa burda sohbet edelim...
arkadaşım ben sitenize yenikatılıyorum veflorya hastasıyım selamlar .
ben floryacıyım başkada kuş tanımam bence floryacıları toplıyalım çok güzel sohbetler yapıcağımızı tahmin ediyorum arkadaşlar ötüm hakkında bilgi istiyenlerede verilir sır saklanmaz
selam adalı bilader msn varmı görüşelim florya besliyorum ama pek bilgim yok yardımcı olursan sevinirim
ohh be sonunda sohbet etcek bir floryacı çıktı.adali bende floryanın üstne kuş tanımam hastasıyım diyebilirim forumlara haftadan haftaya bakabiliyorum forumdakiler genelde sakacı bendeçok saka besledim ama floryanın ötümü başka bu hafta foruma benim 3 sandıklı kuşlardan birinin ötümlerini koymayı düşünüyorum. Birde sen nerelisin. elinde ötüm kayıtları varsa gönder dinleyelim
bu arada msn ya da mail varsa yazarsanız daha rahat iletişim kurarız tam geçim zamanıda yaklaşıyor. Ben beykozluyum karamürselden geçen senelerde bir kaç kuş getirmişlerdi karamürselin kuşları iyidir
arkadaşım yazdıhıngibi karamürselin kuşları iri oluyor burda benden başka florya bakanyok izmitteki dernehe gidiyorum orda öttürüyoruz benbu siteden birşey anlamadım mesaj gelince nerden okunuyor selamlar yaz bekliyorum .
arkadaşım yazdıhıngibi karamürselin kuşları iri oluyor burda benden başka florya bakanyok izmitteki dernehe gidiyorum orda öttürüyoruz benbu siteden birşey anlamadım mesaj gelince nerden okunuyor selamlar yaz bekliyorum .
Florya41 ben beykozluyum bizim buralarda işi bilen çok insan var. Genelde eskiden kuş öttürenlerin çocukları floryaya merak sarmış durumda. Benim babamda eski floryacılardandır. Beykozda kuşta kuş öttürecek yerde çok var. Şubattaki yarışmalara gelmek isterim. 4 sandıklı bir kuşum var onun dışındakiler cığırtkan geçen yaz çok istediler vermedik bu seneyi bekliyoruz biraz kurbağa çırı ötüyor ama kaba sektirme canaryalarını duyman lazım. foruma kayıtlarını koycam
Florya41 yarın sabah saat 10:00 da forumda olcam msn [email protected] gel konuşalım.