Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

Floryalar.....

Sadece floryaya gönül veren arkadaşlar varsa burda sohbet edelim...

img

rash

20 yıl 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım ben sitenize yenikatılıyorum veflorya hastasıyım selamlar .

img

florya41

19 yıl 9 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben floryacıyım başkada kuş tanımam bence floryacıları toplıyalım çok güzel sohbetler yapıcağımızı tahmin ediyorum arkadaşlar ötüm hakkında bilgi istiyenlerede verilir sır saklanmaz

img

adali

ÖZEL MESAJ

selam adalı bilader msn varmı görüşelim florya besliyorum ama pek bilgim yok yardımcı olursan sevinirim

img

black22

20 yıl 8 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ohh be sonunda sohbet etcek bir floryacı çıktı.adali bende floryanın üstne kuş tanımam hastasıyım diyebilirim forumlara haftadan haftaya bakabiliyorum forumdakiler genelde sakacı bendeçok saka besledim ama floryanın ötümü başka bu hafta foruma benim 3 sandıklı kuşlardan birinin ötümlerini koymayı düşünüyorum. Birde sen nerelisin. elinde ötüm kayıtları varsa gönder dinleyelim

img

rash

20 yıl 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bu arada msn ya da mail varsa yazarsanız daha rahat iletişim kurarız tam geçim zamanıda yaklaşıyor. Ben beykozluyum karamürselden geçen senelerde bir kaç kuş getirmişlerdi karamürselin kuşları iyidir

img

rash

20 yıl 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım yazdıhıngibi karamürselin kuşları iri oluyor burda benden başka florya bakanyok izmitteki dernehe gidiyorum orda öttürüyoruz benbu siteden birşey anlamadım mesaj gelince nerden okunuyor selamlar yaz bekliyorum .

img

florya41

ÖZEL MESAJ

arkadaşım yazdıhıngibi karamürselin kuşları iri oluyor burda benden başka florya bakanyok izmitteki dernehe gidiyorum orda öttürüyoruz benbu siteden birşey anlamadım mesaj gelince nerden okunuyor selamlar yaz bekliyorum .

img

florya41

ÖZEL MESAJ

Florya41 ben beykozluyum bizim buralarda işi bilen çok insan var. Genelde eskiden kuş öttürenlerin çocukları floryaya merak sarmış durumda. Benim babamda eski floryacılardandır. Beykozda kuşta kuş öttürecek yerde çok var. Şubattaki yarışmalara gelmek isterim. 4 sandıklı bir kuşum var onun dışındakiler cığırtkan geçen yaz çok istediler vermedik bu seneyi bekliyoruz biraz kurbağa çırı ötüyor ama kaba sektirme canaryalarını duyman lazım. foruma kayıtlarını koycam

img

rash

20 yıl 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Florya41 yarın sabah saat 10:00 da forumda olcam msn [email protected] gel konuşalım.

img

rash

20 yıl 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ