Kuş Forumları > Kuş Türleri Sağlık ve Bakım
eş tutmuş bir çift muhabbet ARANIYOOORRR...
EŞ TUTMUŞ TERCİHEN KIRIK RENKLİ GENÇ DAMZLIK ÇİFT EN AZ BİR AĞIZ YAVRU ALINMIŞ [email protected] 0532-524-64-03
senelerdir hiç eş tutturamadım. Biliyosunuz muhabbetler ve cennet papağanları eşlerini kendi seçen hayvanlar ve benim seçtiğim eşler ilişkilerini arkadaşlıktan öteye götüremediler :-))))))))))) Bu yüzden (garanti olsun diye) hazır eş tutmuş ve en az bir ağız yavru vermiş aramaya karar verdim
slm arkadaşım eğer istersen bırak eşleşmiş kuş bulmayı yavruları ile birlikte bile verebilirim tabiki benim bulunduğum bölgeye yakınsan tokat
BEN iSTANBUL''DAYIM VE KUŞLARIMI YAKLAŞIK 10 GÜN ÖNCE KAYSERİLİ ÜRETİCİ BİR ARKADAŞTAN ALDIM. GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL KUŞLAR. İNGİLİZ KIRMA VE PARÇALI RENKLİ İRİ OLDUKÇADA SAĞLIKLI HAYVANLAR...
İnşaallah elden çıkma,bitmiş kuş değildir. Kuşların güzelliği önemli değil yavru almak istiyorsanız tabii.kuşları 3 yaşından sonra elden çıkarırlar.Üretici olarak hazır çift iyi kuşları satmazlar. hayırlı olsun.inşaallah yavru alırsınız.
valla arkadaş doğru sölemişş elinden çıkarmak için vermiş olabilirr inşallah alırsın yavruu temennim bu ama keşke yumurtalı olsa idi ingilizden yavru almak kolay değildir haberin olaaa