Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

ÇOK ACİL...LÜTFEN YARDIM EDİN:(

köpeğim çok hasta.2 yaşında dişi bi av köpeği.ona 6 ayda bir doğum kontrolü için aşı yaptırıoduk.yaklaşık 8 ay falan önce bi ilişkiye girdi.bu onun ilk we son ilişkisiydi.bi kaç gündür iltihap akıtıo,weteriner o ilişkiden kaynaklandığını söledi.witamin iğnesi falan yaptı.ama bugün çok ağırlaştı.çok kötü kokuo,hiç bişe yiyip içmio.yanına yaklaştırmıo.ne yapacağımı şaşırdım.annem ölmek üzere olduğunu düşünüo.ben çok kötüyüm.ne olur bi akıl werin....

img

minicik

19 yıl 8 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Hangi veterinre gittiyseniz heman bir baskasina gidin demeden once hangi sehirdeyseniz o sehrin veterinerlik fakultesine basvurun demeliyim. Ankara''da iseniz Ankara Universitesi Veterinerlik Fakultesine basvurun bence ve buyuk bir hizla

img

iakaya

19 yıl 9 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ya ne yazık ki siwastayım.we burda weterinerlik fak.yok!!!!!bildiğim bütün weterinerlere götürdüm.ya hepsi başka bişe sölüo.hangisine inanıcamı şaşırdım.bitanesi içindeki iltihabın onu zehirlediğini söledi we bu iltihabı akıtmak için iğne yaptı.bi başkası yanlış bi iğne yapıldığını,geçici bi durum olduğunu söledi.ya en yakın kayseri.orda wet.fak.warmış.böle dewam ederse bi kaç güne oraya götürürüm:( cewabın için saol......

img

minicik

19 yıl 8 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

dostum merhaba bende uzuldum durumuna ve senin icin biraz arastırma yaptım.. bu sivas veterinerler birliginin nosu falan umarım sana yardımcı olurlar ve kopegin iyilesir..( bu arada bende sivaslıyım) SİVAS Kuruluş: 1998 Oda Başkanı ve İletişim Bilgileri Özcan KARATAŞ Atatürk Cad. Çarşı Polis Karakolu KArşısı İl Kontrol Lab. Müdürlüğü SİVAS Tel: 0 346- 223 19 20 Faks: 0 346- 224 79 80 e-posta: [email protected] GSM: 0 532- 231 66 54 Oda İletişim Bilgileri Tel : 0 346- 215 17 23 Faks: 0 346- 225 71 71 e-posta: [email protected] web:

img

msimsek

19 yıl 7 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ