Kuş Forumları > Papağanlar
Sultan Yardim
Selam Arkadaslar Ben Almanyada yasiyorum. bir Kus yetistiricisinden Bir tane Nymphensittich (Sultan papagani) aldim..2 yasinda.bu cok bagiriyor nasil susturacam bunu??. susmasi icin kafesin üstünü örtüyoruz yoksa Komsular gelir.almanlar tepeme biner valla:) Sizlerin deneyimlerinize dayanarak sormak istedim bana yardimci olabilirmisiniz? ele alistirmak istiyorum. simdilik sadece elimde yem yiyor ama elime gelmiyor.. hersey önce su bagirmayi önlesek cok güzel olur yardimlarinizi bekliyorum
merhaba, allahtan benim sultanımın öyle bir huyu yok.bazen yüksek sesle birkaç kere öter.sonra ona ismiyle biraz bağırdığımda susar.
Yardim edecek kimse yokmu?? Sultan papagani hakkinda bilgisi olan arkadaslarin yardimini bekliyorum??
sultanın o kadar bağırdığına göre ilgi istiyor demekki.onunla ilgilen sakince konuş.benimkide özellikle sabahları çok ötüyor onunla biraz konuşuyorum sonra salıyorum susuyor.eline alışması için yaklayıp okşa ve konuş yavaş yavaş alışır ama fazla ürkütme yoksa senden iyice korkar.kolay gelsin.