Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

BEDAVE İRAN KEDİSİ

4 aylık İran kedime iyi bakabilcek yeni sahpler arıyorum. İstiyenlere resminide yollayabilirim. İletişim için: 0 544 356 2862

img

merve1986

19 yıl 8 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

niye kedini vermek istediğini merka ettim doğrusu sakın yanlış anlama ama. çok sinirleniyorum ben bu durumlarda insanın canı oluyor onlar. nasıl kıyabilirsin başkasına vermeye

img

emayna

19 yıl 7 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

emayna durumu neden merve için zorlaştıruyosun ki bazen herşey istendiği gibi yolunda gitmeyebilir mecbur kalabilirsin kedini köpeğini vermeye. böyle anlarda sizin söledikleriniz o kişiyi incitmekten başka bi işe yaramaz. nie böyle yapıyosunuz hoşunuza mı gidiyo

img

lantis

20 yıl 7 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kedini ben alabilirim fotosunu yollayabilirsen sevinirim bu arada nerde oturuyorsun

img

magjuan

19 yıl 8 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sanırım geç oldu biraz ama daha yeni gördüm ilanını...yine de şansımı denemek istedim belki hala duruyodur die...hangi şehirdesin?

img

merve85

19 yıl 6 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm hangi şehirdesiniz? maile resim yollar mısınız iyi günler. [email protected]

img

reyya

19 yıl 10 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

eğer geç kalmadıysam mailime resmini gö[email protected] neden wermek istediinizi söylerseniz..we cinsiyeti..ayrıca hangi şehirdesiniz..ben iran kedisi sahibi olmayı çok istiorum haala bulamadım..petshoplardanda almak istemiorum..

img

hum

19 yıl 5 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

MERHABA BEN ANKARADA OTURUYORUM VE OZELLIKLEDE IRAN KEDISI ISTIORUM IYI BAKILCAGINDAN ADIN GIBI EMIN OLABILIRSIN CUNKU HAYVANLARI COOOOOK SEVIORUM KOPEGIM BALIGIM TAVSANIM BILE VARDI...KOPEK VE BALIK HALA VARR KEDIDE BESLEDIM 6 SENE AMA TASINDIK ANKARAYA VE TANIDIGIMIZA VERDIK EVIMIz BAHCELI MSJ ATARSAN SEVINIRIM RESMINIDE MERAK ETTIM DOGRUSUUU ADRESIM [email protected]

img

gongongonca

19 yıl 4 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

[email protected]. eğer ilgilenirsenz kargo masraflarını da üstlenirim. resimlerini de mail adresime gönderirseniz sevinirim. irtibat tel:05377311976-05462998219

img

ugurcan52

18 yıl 8 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhabalar ben vet. hekimi çağlay mezde iran kedisi arıyorum uzun zamandır.şimdi diyeceksiniz siz vet.siniz bulamadınızmı evet bulamdım saf iran bulamadım .ilgilenirseniz yavrunuza talibim tabi saf ırksa..vet.hek.mezde hotmail