Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı
sizce apartmanda hangisi
arkadaslar merhaba ben apartmanda yasıyorum ve acayip kopek hastasıyım.. onceden evimde bi kangal beslemeye celıştım ama kopek iki bucuk uc ay sonra dısarıya hasret kaldı. zaten bu kopekler dogası geregi cok gezmeli cok kosmalı, bahçe şarttı yani.. bende ağlayarak kopegimi bi ciftlige hediye etmek zorunda kaldım. ve simdi daha mutlu.. ben yine kopek istiyorum golden,rott,husky,boxer,kurt olabilir. yani anlayacagınız buyuk kopek istiyorum.. sizce apartman icin en uygun hangisi tabi kopek icinde oyle.. ılk oncelik onun mutlu olması cunku... cvplarsanız sevinirim... saygılar..
cvp icin tesekkurler..
ben derimki rot al havlama derdin olmaz en azından.Ama biraz antreman yaptırman sart
cvp icin sagol fobik. antreman hantal olmasın diye degilmi. cunku rotların biraz daha az hareketli oldugunu duymustum.. dogrumu..
yavrucum neden büyük köpek istiyorsun ısrarla küçük alsan bence saha rahat edersin diye düşünüyorum hem görünüşte apartman skinlerini kışkırtmamanda daha etkili olazmı sence:) bence bir daha iyi düşün derim :)
şokşeker ilgine tesekkur ederim ama ne yapayım bu bi hastalık önceden kangalım, alman kurdum ve pointer ım olmustu yani daha once küçük kopek beslemedim.. dedimya hastalık iste.. ben su rott ları iyice arastırayım bakayım..
kangala evde mi bakmaya çalıştın?bir kangal için bahçe bile yetmez kangal özgür köpektir koskoca bir arazi hakimiyet kurduğu bir alan gerekir ona.hayvan sevdiğinizi söylüyorsunuz ama bence yanılıyorsunuz hayvanı alıp apartman dairesine kapatmak kadar korkunç birşey olamaz.mağdemki apartmanda birşey bakmak istiyorsun iran kedisi almanı tavsiye ederim uysal sevimli yılda bir veya iki defa miyavlayan ihtiyacını kumuna yapan bir kedi sana huzur verecektir.emin ol.kedi köpek ayrımı yapma.
mypits arkadas mesajımı iyi okumadın sanırım ben kopege isgence etmemek icin zorla ciftlige verdim dedim insanları yargılamadan once istersen iyice bi dusun.. hayvanları sevip sevmedigime sen karar veremezsin olayı nerelere cekmişsin ben sadece insanlardan bana akıl vermelerini istedim sen ne kadar seviyosan hayvanları korkma bende en az o kadar seviyorum.. sevmesem kimseye akıl danısmadan istedigimi yapardım.. akıl vereceksen her zaman beklerim ama beni yargılamaya kalkarsan altta kalmam bilesin..
iyi sakın altta kalma bende çiftliğe niye vermedin demedim zaten biraz köpekten anlayan biri olsaydın zaten kangalların dairede bakılamayacağını bilirdin ve bu işe hiç kalkışmazdın. bence sen bir st.bernard al tam daire köpeğidir.
bende hatamın farkında oldugum icin insanlardan yardım istedim st bernard ta ciddimisin rott besle diyolar.. cvp icin sagol..