Kuş Forumları > Papağanlar
Jakomu Almış bulunuyorum .. Acil görüsleriniz ..
Arkadaslar merhabalar .. Uzun uzun araştırdıktan ve bilgi depoladiktan sonra bugun bir adet Kongo begenebildim ve kaporasını biraktim .. Once nasıl begendigimi belirteyim .. Ankara ulustaki Akvaryumcular ve Kuşcular çarşısına gittim .. Tüm kuşcuları gezerek yaklaşık 20 adet Jakoyu didik inceledim .. Hepsini göz muayenesine tabii tuttum .. Hemen hemen hepsi sarı rengini almıştı ve tamamı büyük bir keyifle hırlıyordu .. Begendigim kongo gerek ayak gerek burun ve gerekse tüy bakımından cok temiz görünüyor .. Kuyrugundaki kırmızı tüyler cok düzenli ve tam acilmamis bir yelpaze görünümünde .. Gözleri ise acık sarı .. Yani 2 yaşından büyük olduğu kesin gibi .. Kuşcu gayet bilgisiz birisi idi .. Kusun 1.5 yaşında oldugunu iddaa etsede biraz huyuna giderek durumu kendisine anlattım .. Kuş için 475 den ağzını açan arkaşla , uzun süre devam eden kavganın ardından 350 YTL de anlaştık .. 10 YTL kapora biraktim ancak sizden olumsuz bir reaksiyon alırsam vazgecme hakkımı kullanabilirim .. Yakın zamanda eğitim tüneğide temin ederek tatilimi bu arkadaşın eğitimi ile geçirmeye çalışacağım Yorumlarınızı bekliyorum .. Saygılar
merhaba ..bende geçen hafta ulustaydım ve papağanlara baktım bende de jako var ve orda bir tane genç vardı ama eğerki aldığın genç değilse gerçekten eğitimleri çok ama çok zor ben epeydir cebelleşiyorum..sadece elimden yem alması bile 4 ay süre aldı ve sevdirmediği gibi hırlamasıda devam ediyor bence yol yakın ken vaz geç ve eğitilmiş bir papağan yada yavru bir papağan al derim. cep telefonum 0 532 560 39 77 istersen ara konuşalım..
JAKO papaganim 7 yasinda , konusuyor , cok buyuk tekerli kafes birlikte satiyorum. Fiyati 1000 euro. Resimleri mevcut. Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]