Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

ANKARALILARIN DİKKATİ ' NE ÖNEMLİ

arkadaşlar merhaba başlığı bilerek böyle yazdım ki ankarada yaşayan hatta türkiye de yaşayan insanların canı yanmasın.... ankarada yıldız da veya çankaya yakınlarında MOFTA PET CENTER diye bir yer var oradan papağan siparişi verdim adam bi de kocaman ilanda yazmıştı web cam den izlettirilir diye neyse izlemeye çalıştım ama ekran kapkaranlık hiç bi şey göremediğim içinde bilgilerini aldım papağan nedir dedim tımneh mi congo mu congo dedi kırmızı kuyruk değilmi dedim evet dedi sağlığı yerinde mi dedim evet dedi kafasını sevdiriyo dedi bu arada aslında bende kameradan gördüm aslında kafasını sevdiren bi şeyler ama o bu değildi çünkü hayvanın yanına yaklaşamıyorum hayvan çığlık çığlığa neyse uzun lafın kısası papağan bana geldi arkadaşlar papağan tımneh bordo kuyruk bakımsız hayvanın yanına gidiyosun hayvan bağırıyoo ben bunalrı görünce şok yaşadım gercekten bi anlık resmen şok yaşadım adamı aradım durumu anlattım adama bu bordo kuyruk diyorum adam bana diyoki onun kuyruğunda bi iki kırmızı tüy vardı diyo ve daha ne komik sözcükler bende tamam deyip kapattım bu arada bu kişi benim orada abimin komşusu ve bana dediki komşuyuz şunu şurasında beğenmezsen geri gönderirsin dedi adama ben bunu beğenmedim dedim bana dediği laf şu oldu papağan benim değil ben parasını verdim istersen sahibinin tel. verim onla konuş..... her neyse daha bi çok konuşmamız oldu ama sonuç zavallı hayvan da bende kaldı ben de bi arkadaşa hediye ettim çünkü benim istediğim hayvan değildi ve bağırıyodu acıkcası onu eğitecek zamanımda yok tu o yüzden ben de hediye etmek zorunda kaldım bu arada satmayıda denedim hayvan o kadar bakımsız ki hayvana 75.00 ytl verdiler ..... yani arkadaşlar yediğim kazıktan sonra internette olanlara hiç güvenim kalmadı ..ki ilk defa böyle bir şey yaptım ve kazık yedim.. siz ankaralılar ve tüm türkiye bilginiz olsun ....

img

kuscu01

21 yıl 3 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Geçmiş olsun arkadaşım.. bende ankarada yaşıyorum ve kongo kırmızı kuyruk afirka papağanım var ve şehir dışında yaşayan bir arkadaşım bu pet center ın ilanını görmüş 250 milyona evcil sevdiren bağırmayan kırmızı kuyruk jako diye ..bense sakın kendin gitme birlikte gidelim diyerek yıldız daki yere gittik bir de ne göreyim kargadan bozma bir timneh bırak sevdirmeyi yanına bile yanaşamıyorsun..bende kendilerine bu yaptıklarının ayıp olduğunu söyledim ve bilgim dahilinde bilgi verdim ama adam şöyle cevap verdi : siz ne anlarsınız bu jako işte ve sende yabancı görsen bağırırsın..bende terbiyemi bozmadan ayrıldım ordan çünki ben bir doktorum yani insan doktoruyum ve o türden türkiyede çok olmasına rağmen onun gibi konuşamadığım için ayrıldım..tekrar geçmiş olsun diliyorum ..olurda gerçekten bir jako almak isterseniz size yardımcı olurum ( yanlış anlaşılmasın ben kendi papağanımı satmıyorum sadece yıllardır papağan besledğim için ister istemez biraz bilgi edindim ve bu bilgilerimi paylaşabilirim )

img

nikomidia

19 yıl 8 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

JAKO papaganim 7 yasinda , konusuyor , cok buyuk tekerli kafes birlikte satiyorum. Fiyati 1000 euro. Resimleri mevcut. Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]