Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

ÜZÜLEREK;SATILIK JAKO

Yaklaşık 5 aydır bizimle birlikte yaşayan "cambaz" ımızdan,onun da mutluluğunu düşünerek ayrılmaya karar verdik.Eşimle ikimiz de çalıştığımız için akşama kadar yalnız kalıyor,ilgilenebilecek ailelere:Bu kadar yalnız olmasına rağmen konuşmaya çok hevesli,şimdiden birkaç kelime söylüyor ve çok çeşitli öterek ıslıklar çalıyor,kıpkırmızı bir kuyruğu var kafesinde taklalar atıp duruyor.tam yaşını bilmiyorum ama benden önceki sahibi ilk sahibiymiş onda da fazla kalmamış,iki adet kafesi ve on kiloluk özel karışım yemi ile birlikte vericem.sorularınız için mail adr. aşağıda. email: [email protected]

img

mcelikbilek

19 yıl 7 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selamlar.bulunduğunuz yer ve istediğiniz fiyatı yazarmısınız.? [email protected](yıldıray)

img

yıldıray

19 yıl 7 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ben istanbul,istinyedeyim.Mail yoluyla ulaşırsanız randevulaşıp gösterebilirim.Ayaklı ithal kafesini yiyene kadar onda barınıyordu,alt kısmını gagasıyla kırıp çıkınca demir kafese aldım.500 YTL ye hepsini vericem.Ticaret yapmıyorum,lütfen ticaretini düşünenler bana ulaşmasın.pazarlık yapmıyacağım.

img

mcelikbilek

19 yıl 7 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba [email protected] ulasabılırmısınız bana eger duruyorsa halen...

img

ben_alper

19 yıl 7 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam ben mehmet papağanınızı satmak sorunda olduğunuz için üzgünüm. bende otur bi kuş almak itiyodum. şuan işyerimde beslemekte olduğum 9 adet tropheus cimba türü balıklar ve 100x60x40''lık akvaryumla takas etmeyi düşünürmüsünüz olursa sevinirim. [email protected] 0212 696 06 68 0532 227 13 66

img

mehmet57

19 yıl 7 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ