Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

KONUSAN 7 YASINDA JAKO PAPAGAN SATILIK

JAKO papaganim 7 yasinda , konusuyor , cok buyuk tekerli kafes birlikte satiyorum. Fiyati 1000 euro. Resimleri mevcut. Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]

sslmm .inanılmaz yuksek bı fıyat vermıssın bu fıyata ınkanı yok satamazsın cok pahalı

Bilgi olsun - her canli ozelikleri gore kiymet ve fiyat var. Ben 5 sene evde ozel beslenmis papaganim satiyorum. Sadece onun kafes fiyati 700 dolar. Papaganim insan gibi konusuyor. Kafes ile zaten satiyorum. Yurtdisinda yasiyorum , bu icin alici varsa , sadece Istanbula papaganim getirmek icin 100 - 150 euro yoll ve gumruk masrafim olacak. Bu durum ve ozelikleri bakarsa , cok pahali degil , bedava veriyorum. Saygilarimla !

ya sızde haklısınız.insan kusuna deger bıcemez.bendede congo jako var bı arkadasım ıcın bakıyorum.benım jakoyu 800 ytl ye aldım ama acayıp bı sey lafa karısmadan duramaz oyuncudur ele omuza kendı gelır bende kafesıyle aldım 20 ye yakın kelıme konusuyor 3 4 kelımelık cumle kurabılıyor.o yuzden dedım umarım satarsınız ıstedıgınız fıyata vaal dunyaları verseler ben kusumu degısmem