Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

afrika gri papagani acil yardim arkadaslar

slm herkese Ben Cezayir de yasiyorum.Ve burdan 1aya kadar afrika gri papagani almayi dusunuyorum. Fiyati : 29.000DA yani 310$ yapiyo. Ama 2 yasinda oldugunu soyluyo satan kisi.Merak ettigim onu alsam egitebilirmiyim, konusmasini saglayabilirmiyim?Pek bilgim yok bu konu hakkinda.Yani konusmasi icin ve beni arkadas edinmesi icin yasi cok mu fazla?Yardim ederseniz sevinirim.bi de bakimini falanda bilmiyorum, nasil yikayacagimi vs:)

img

4just1day

19 yıl 7 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bir de en cok konusan papagan turunun afrika gri papagani oldugunu okudum, dogrumudur bu?yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar

img

4just1day

ÖZEL MESAJ

merhaba ... duyduğunuz doğru gri papağanlar kuşlar arasında taklit yeteneği en gelişmiş kuşlardır ... .ok ii konuşurlar alacağınız papağanın 2 yaşında olması çok problem değildir ama papağanda aşırı hırlama kafesin yanına gittiğinizde yüksek sesle bağırma vaarsa ( bu papağanın oldukça yabani olduğunu gösterir ) eğer böyle bir durum varsa işiniz zor demektir öyle durumlarda papağanla çok ilgilenmeli onunla her gün konuşmanız gerekecektir.. zaman olarak belli bir zaman yoktur 1 - 3 - 6 -9 ay veya seneyi de bulabilir bu arada zamana karşı yenik düşme ihtimaliniz yüksek olabilir tavsiyem en azından bağırmayı kesmiş veya 1-2 kelime konuşabilen bir jako almanızdır .. o zaman jako beslemenin keyfini çok iyi hissedersiniz.. beslenmesi de çok problem değil satılan çekirdekler le veya yemlerle besleyebilirsin...... ii günler

img

canluqa01

19 yıl 7 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Tesekkur ederim yanitiniz icin.Bu arada papaganin goz renki sari olunca buyuk oldugu anlamina geliyomus, benim gordugum papaganin da gozleri sariydi.yani 2 yasinda diyerek yalan soyluyo galiba.gordugum papagan yanına kafesin dibine kadar yaklasiyorum, hirlamiyo bagirmiyo da.ama cok bakip cok yaklasmak istersen kafesten gagalamaya calisiyo.durum bu iste:) ama eger egitme sansim konusturma sansim var ise almak istiyorum direk. Bir de 2tane beyaz papagan vardi gozlerının kenarlari mavi cok tatliydi ikiside disi erkek.onlarin ikisini 270 dolara birakiyo ama onlar konusmuyomus.ben taktim jacolara:Dalcam bu gidisle

img

4just1day

ÖZEL MESAJ

selam ..bencede jako al gercekten süperler.. o beyaz kuşların kafalarının üzerinde sarı ibik var ise onlar kakadudur ... satan kişinin söylediği gibi onlar çok konuşmazlar ... kesinlikle jako derim.. ama ben bi şeye takıldım eğer o beyaz papağanlar kakadu ise fiyat süperr çiftine 270 dolar hiç bi şey burada kakadular 1000 dolardan felan başlıyoo ama ben senin aklını karıştırmayım para konusunu boş ver ... jako al ve onun keyfini yaşa .... gözleri zaten benimde bildiğim kadarı ile 1 veya 2 yaşından sonra sararır ama çok net bilmiyorum ... bağırması yoksa eğitilme aşaması na gecmiş demektir

img

canluqa01

19 yıl 7 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ