Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedime Eş Arıyorum

Mesaj Ekle

Dişi British Fold kedime erkek eş arıyorum. Yer ; Ataşehir

Dünyalar güzeli 1 yaşındaki beyaz renkli maviş gözlü kızıma yakışıklı bir damat arıyorum. Yer ; Ataşehir

img

EAlpay

7 yıl 3 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba [email protected] dan yazarsanız iletişime geçebiliriz. British shorthair blue oğlum var Ataköy'deyiz.

EAlpay yazdı :

Dünyalar güzeli 1 yaşındaki beyaz renkli maviş gözlü kızıma yakışıklı bir damat arıyorum. Yer ; Ataşehir

img

Miraygg

7 yıl 3 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba 1.5 yasinda scottish fold gri oğlum var kızınıza yakınımız lütfen teklifimizi kabul edin ve [email protected] mailden ulaşın bana 🤗🤗

img

Osc

7 yıl 8 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

MERHABALAR,9 AYLIK SCOTHISHFOLD UGLUM VAR KREM RENGI MAVI GOZLU [email protected] dan iletişime gecerseniz memnun olurum.Altunizade de oturuyoruz.

EAlpay yazdı :

img

lalebade

7 yıl 3 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba benim oğlumda kızınıza talip 9 aylık scottish fold wiskas rengi beylikdüzünde yaşıyoruz ama yol sorun değil 

EAlpay yazdı :

img

Burcinece

7 yıl 3 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Yakisikli damat bende pendikte oturuyorum ilaniniz hala gecerli ise arayin ismim nilgun 

0533 517 37 99

EAlpay yazdı :

img

Miyamor

7 yıl 2 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

en yakışıklısı bizim oğlumuz :) 05303475961

Miraygg yazdı :

Merhaba [email protected] dan yazarsanız iletişime geçebiliriz. British shorthair blue oğlum var Ataköy'deyiz.

EAlpay yazdı :

img

Seltr

8 yıl 1 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba, 10 aylık sağlıklı aşıları tam persian show face oğlumuz için eş arıyoruz. İlgilenirseniz kocaeli gölcükte ikamet ediyoruz. Acil görüşsek iyi olur.

img

Persian41

7 yıl 2 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam 10 aylık saf kan çok yakışıkli oğlumuz kızınıza talip görüşmek isteriz. 0505 026 59 50

img

Barbarosyks

7 yıl 2 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Hala kiziniza es ariyorsaniz scotish fold cinsinde oglum mm var umraniyede otuyorum [email protected]  ulasabilirsiniz :)

EAlpay yazdı :

img

Zinnur53

7 yıl 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ