Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı
tuvalet sorunmuz var.
terier cinsi henüz altı aylık mini minnacık bir köpeğimiz var.Adı kontes.Bizim kontes hanım bir türlü tuvalet olayına alışamadı.Sokak ve park gezintilerimiz sadece hava almak amacı ile oluyor.eve girer girmez doğru balkona çıkıp çişini kakasını yapıyor. Zaman zamanda sanırım sırf bana inat olsun diye evin taş olan yerine yapıyor.Özellikle belirli bir bölgeye (masanın altına) bu sorunu gidermem-halletmem için bana yardımcı olacak arkadaşların önerilerini bekliyorum.teşekkür ederim.
merhabalar!bendede aynı sorun var arkadaşım bende aynı şeyi yazacktm 2 aylık bi alman kurdum var benim yanımda gösterdiğim yere yapıyo ama ben yokken sınır tanımıyo :( bana önerilen şey evin bi köşesine kutu içinde kum koymak ben daha yapmadım ama bugün deniycm sende dene istersen...
tuvalet sorununa çözüm bulundu!!!köpeğin yaşadığı yerin yüzde ellisi gazete kağıdıyla kaplanır ve tuvaletini oraya yapması sağlanır...hergğn bi gazate kağıdı eksilterek son günde tek gazete kağıdıyla sorun çözülüyooooooooo
merhaba ben K9 polis kopeği eğiticisiyim eğer kopeğiniz gezintiye çıkardığinız halde eve yapıyorsa kopeğinizin sevmediği kokuları keşfedin ve yapmasını istemediğiniz yerlere sürün ayrıca bu eğitimi gazete sererek vermeye çalışırsanız başlarken odanın tamamından başlayın aksi halde eğitim vermek isterken işi iyice zorlştırırsınız eğer sevmediği kokuları bilmiyorsanız mail yolayabilirsiniz bütün sorularınız için [email protected]