Kuş Forumları > Güvercinler
1 çift orjinal portakal
elimde 1 çift orjinal portakal var ilgili arkadaşlara anakara [email protected] cep 05367648907
arkadaşlar portakallar damızlıktır ben oyun kuşu beslediğim için satıyorum 75 ytl istiyorum takas da olabilir ..................
Sayın "zx" merhabalar, portakallarla ilgili sizi aradım, ama ulaşamadım, telefonunuz cevap vermiyor. Bu güzel damızlıkları malinua erkek kanarya ile takas edelimmi? Saygılar.
OKANCIĞIM MERHABA BENDE SENİ ARADIM CEBİN DEĞİŞTİMİ PORTAKALLAR YURT DIŞINDAN GELMİŞ ÇOK GÜZELLER EMANET GELDİ SATIVER DEDİLER AMA NE EDER BİLMİYORUM 75 YTL VERECEĞİZ ALMANI TAVSİYE EDERM SAYG..
kuşlar verilmiştir ..................
Aslında Tuncay abimiz, oyun kuşlarının erbabı ve duayeni olduğundan portakal diye ilan vermiş, ama haftasonu kuşları almaya gittiğim zaman gördümki kuşlar kaplama açık çikolata bizim yerli portakallar gibi değil, ful kaplama, Hollanda menşeili kuşlardan, kanat sesleri bizim kuşlarımız kadar yüksek değil ama arada tekde olsa takla ve oyunu da var. Aslında ana özellikleri form güvercini olmaları. Kuşları çok beğendim ve hemen aldım, hepinizin huzurunda Tuncay abiye teşekkür etmek isterim. Uygun bir zamanda kuşların resimlerinide buradan siz güvercinsever dostlarımla da paylaşacağım. Herkese esenlikler dilerim. Okan.