Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

SİZCE ?????

ARKADAŞLAR SELAM ... BENİM 11 AYLIK BEBEĞİM VAR .... TERASA KÖPEK ALMAK İSTİYORUM TABİİ EVE DE GİRİP ÇIKACAK AMA HANGİ CİNS ALACAĞIMA KARAR VEREMEDİM ... ALMAN KURDU, DOBERMAN , DANUA , BANA BU KONUDA TECRÜBELİ BİRİLERİ YARDIM EDERSE SEVİNİRİM .. TEŞEKKÜRLER ....

img

canluqa01

19 yıl 7 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

meraba arkadaşım tecrübeli biri demişsin ama bunun tecrübeyle alakası yok bence doberman kesinlikle olmaz ben besledim bebiş için sakıncalı bence alman kurdunuda önermem ama bence minik şeker bişiy alsan daha iyi olmazmı sence?bence olur :)

img

şokşeker

19 yıl 7 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam şokşeker ... tecrübeli derken evinde köpeği ve bebeği olan birisi dedim acaba hangisi uygun olur gibilerinden ... aslında dediğinde de haklısın ben 14 sene cocker baktım evimde ama bu alacağım köpek teras ağırlıklı bende kalacak tabiiki küçük bi köpek terasta yaşayamaz yaşasa bile benim vicdanım buna el vermez ne yapacağımı şaşırdım neden alman kurdu veya danua olmaz sence ???? doberman da haklısın biraz sinirli bi hayvan ama italyada yaşayan arkadaşlarımın 1 çift dobermanı var çocuuklarla çok iyiler ama onların evi mustakil bahçeli felan ve oradaki şartlar buralara göre çok farklı ..... neyse konu dağılmadan toplayalım bana yardım ederseniz sevinirim....

img

canluqa01

19 yıl 7 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hımm anladım canluga  .. ben bugününe kadar yaklaşık 30 tane falan köpek bsledim av köpeği çoğunluklu yanısıra doberman çoban köpeği ve kanişlerden ama hepsinide dışarıda besledim bahçemizde ve işyerinde ..şu anda da şirkette bir tane yeni anne olmuş bebeğim var :) neyse dediğim gibi evde beslemedim belki bu senin için tecrübeli olmamam(evkonusunda) anlamına gelebilir ama evde besleyen de arkadaşlarım varki bebekleri olan'lar yani, genellikle küçük köpekleri tercih ediyolar bebekle uyuşumu daha iyi oluyor bedensel olarakta ruhsal olarakta ...bebekte bir alerji durumu olmadıktan sonra bence benim fikrim küçük bişiy derim tabikide san kalmış ama benim bebeğim olsaydı kesinlikle ve kesinlikle dediğim türden bişi alırdım diğerleri olmaz dememin sebebini de iyice açıkladım sanırım illa olmaz değil ama olmasa daha iyi olur ...
                                                                                                                                             saygılarımla.....

img

şokşeker

19 yıl 7 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ