Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı
DANUA (Great Dane) ARES
Danua besliyen arkadaşlar oğlum ares ırkının tüm özeliklerini barındırıyo hakkını vermek lazım...Daha 2 aylık ama ilerde kendine güzel bi eş aramak zorunda kalıcağımızdan dolayı şimdiden ben onun için ariim dedim ilgilenen arkadaşların bana mail atmasını rica ederim:)....
merhaba beslediğiniz cins hakkında bi kaç sorum olacak... danua benim çocukluğumdan beri hayalimdeki ırk.. ve şimdiye kadar yerim olmadığı için alamadım... fakat yakın bi zamanda büyük teraslı bi dubleks daire almayı düşünüyorum .... ve tabiiki danua veya alman kurdu almak istiyorum... bildiğim kadarı ile danualar iri cüsselerine karşılık çok yumuşak huylu hayvanlar sert değiller bebeklere karşıda çok katı değillermiş ama bi danua besleyeni olarak senin tavsiyen nedir ?? sen nerede bakıyorsun , nereden aldın , ne kadara aldın neyle besliyosun şu an bana bu konular hakkında detaylı bilgi verebilirsen çok sevinirim teşekkürler ....
Merhaba öncelikle her nekadar giant ırk olsalarda çok hassas bir ırk ayrıca kısa tüylü yani bahçede beslemeye müsait diil.(en azından 1 yaşına kadar bahçede kalamıyo)Ben bahçeli büyük bi evde oturuyorum uyumak için eve oyun için bahçeye çıkıyo...Eğer büyük bi eviniz varsa kesinlikle tavsiye ederim.Eğitime çok yatkın ayrıca aşırı sevgi istiyo.Ares yerli doğum eğer düşünürseniz size yardımcı olabilirim...
beslenme konusuna gelince ben kuru mama ile besliyorum günde ortalama 300-350gr yetiyo..yani yemek masrafı abartılı diil...her ne kadar sosyal bi ırk olsada ufaklığından itibaren diğer hayvanlara ve insanlara karşı alıştırılmalı çünkü dev cüssesinin farkında diil...
merhaba ... bilgiler için teşekkürler ... evet bencede kesinlikle bu hayvanlar iri cüsselerinin farkında değiller.. benim evim oldukça büyük ama bahçesiz yani apt. dubleks evin üst katının önünde ve arkasında büyük terasları var ama ben alırsam eğer çok nadir eve girecek genelde terasta olması gerekiyor....eşim biraz problemdir .... bebeğim var evde onun yanına geldiğinde eşim panik yapar o yüzden ben yokken teras ben varken sokak ve ev olacak ..... sence ne yapmalıyım danua bu şartlara uygun bi hayvan mı mesela bugün kadıköy deki per shopları gezdim bi tane danua vardı ama o kadar salak bi şeyki danua demeye bin şahit lazım ve fiyatı 400 dolardı ama hayvan çok ii değildi sen nereden aldın anne ve babanın resimleri varsa bana maıl atabilirmisin ... teşekkürler ... [email protected]