Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryumlar

Mesaj Ekle

taymur 100x30x50 kapaklı

taymur 100x30x50 kapaklı çok temiz akvaryum ATMAN F 301 İÇ FİLTRE ( ŞELALE HORTUMLARI İLE BİRLİKTE ) ATMAN F 201 İÇ FİLTRE ( ŞELALE HORTUMLARI İLE BİRLİKTE ) 5- ATMAN 100 WATT ISITICI ( 2 ADET ) 6- ATMAN ÇİFT ÇIKIŞLI HAVA MOTORU 7- 6 KİLO ANTALYA’DAN GETİRTİLMİŞ ÖZEL HAZIRLANMIŞ KUVARS KUM 8- 250 GRAM MİDYE VE İSTİRİDYE KIRIĞI 9- ÇEŞİTLİ BOYLARDA BİR MİKTAR MİDYE KABUĞU 10- 3 KİLO KARIŞIK RENKLİ KUM ( BOYASI ÇIKMAZ ÖZEL ÇEŞİT ) 11- 2 ADET BİRİ BÜYÜK BİRİ KÜÇÜK KALE 12- ÇEŞİTLİ BOY VE TİPTE PLASTİK BİTKİ 13- ÜRETİMDE KULLANILMAK ÜZERE YUMURTLAYACAK BALIKLARIN GİZLENEBİLECEĞİ KÜÇÜK BOYDA KULÜBE EVLER 14- 6 ADET YİNE YAVRULARIN SAKLANABİLECEĞİ BÜYÜK BOY DENİZ KULAĞI 15- SERA VE TETRA MARKA ÇEŞİTLİ VİTAMİN VE İLAÇLAR 16- SERA MARKA BİTKİSEL VE PROTEİNSEL YEM ( 1’ER KUTU ) 17- 10 KİLO KAYA ( DEKARASYON VE BALIKLARIN BÖLGE KAVGALARINI ÖNLEMEK İÇİN ) 18- 1 ADET DAMIZLIK OLARAK KULLANABİLECEK TREPEUS DUBAİSİ ( ERKEK ) 19- 2 ADET AHLİ ( DİŞİ VE ERKEK ) 20- 1 ADET DAMIZLIK OLARAK KULLANABİLECEK MAVİ İMPARATOR ( ERKEK ) 21- 1 ADET DAMIZLIK OLARAK KULLANABİLECEK BENEKLİ ZEBRA ( ERKEK ) 22- 2 ADET PAPAĞAN 23- 2 ADET YUNUS ( ERKEK VE DİŞİ ) 24- 4 ADET SARI PRENSES ( ERKEK VE DİŞİ ) 25- 1 ADET DAMIZLIK OLARAK KULLANABİLECEK BORLEYİ ( ERKEK ) 26- 2 ADET MAVİ ZEBRA ( ERKEK VE DİŞİ ) 27- 4 ADET AURATUS ( ERKEK VE DİŞİ ) 28- 2 ADET LİKOMA İNCİSİ ( ERKEK VE DİŞİ ) 29- 2 ADET PASLI ÇİKLİT ( ERKEK VE DİŞİ ) 30- 1 ADET DAMIZLIK OLARAK KULLANABİLECEK SARI İMPARATOR ( ERKEK ) 31- 2 ADET BEYAZ İMPARATOR ( ERKEK VE DİŞİ ) 32- 2 ADET BEYAZ ZEBRA ( ERKEK VE DİŞİ ) 33- 2 ADET YAŞAYAN KAYA ( ERKEK VE DİŞİ ) 34- 2 ADET PORTAKAL ÇİKLİT ( ERKEK VE DİŞİ ) 35- 1 ADET NOKTALI VATOS ( BÜYÜMEYEN CİNS ) 36- 1 ADET FERANATUS 37- 1 ADET MAKRA KANTİ BALIKLARIMIN HEPSİ 8 CM İLE 14 CM ARASINDA OLUP ÇOK SAĞLIKLIDIR. YUKARIDA BELİRTMİŞ OLDUĞUM TÜM HERŞEYİ SATMAK İSTİYORUM.BÖYLE BİR SİSTEMİ ( AKVARYUM,FİLTRELER,BALIKLAR VS. SIFIRDAN KURMAYA KALKIŞSANIZ YAKLAŞIK 2000 YTL’ YE MAL OLUYOR.BENSE BUNU 500 YTL’YE SATIYORUM

img

mgrafik34

19 yıl 11 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben yeni başlayacağım. bakımı zor olur mu benim için. ufak bir akvaryum ile başlamak istemiyorum. bir de resmini gönderebilirsen çok sevinirim. tşk.

img

aslidemir

19 yıl 11 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba dikkat etmeniz bir kaç ayrıntı var bunlara dikkat ederseniz balıklarınız mutlu ve sağlıklı olarak hayatlarına devam ederler size bu konuda gereken yardımı sağlarım resim gönderebileceğim adresinizi rica edebilirmiyim saygılar...

img

mgrafik34

19 yıl 11 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba, resimleri ve hangi ilde olduğunuzu öğrenebilir miyim? [email protected]

img

mohikan

18 yıl 8 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm ben izmirdenim talibim msn: [email protected] ulaş konuşalım

img

emrahozel

18 yıl 6 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ