Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı
YARDIM EDERMISINIZ:(((
Bir kac gundur 5 aylik kopegim disarida yurumeyi reddetmeye basladi evde oynarsak oyun oynuyor disari cikinca duzgun yurumuyordu tam bu konuyu sabah aksam yuruye yuruye asicaz derken artik hic yurumemeye basladi hemen arabaya ya da yakinsak eve kosuyor ozellikle aksamlari gunduz denemelerimde de oyle oturuyor yurumuyor sadece tuvaletini yapiyor haydiii eve kaciyor!!! surekli cekistirme halindeyiz neden korkuyor anlayamiyorum mama odul kar etmedi bana bir yol gosterirmisiniz ne yapacagimi sasirdim
öncelikle köpeğinin cinsi ne?sonra dışarda oyun alanları nasıl bir yer son zamanlarda zarar geldimi dışarda?
Ingiliz bulldog, sadece kapinin onunde ki cim alaninda oynamayi kabul ediyor zaten o bolgenin disina cikmayi kabul etmiyor simdi yagmur yagmaya basladi ya hic disariyi istemiyor elbise ve basina semsiye tutarak tuvalet yaptiriyoruz:)Hicbir zarar gelecek bir tavir olmadi-bazen araba seslerinden korkuyor bazende hic kaale bile almiyor, zaten hep yanimizda hadi kizim yuru kizim gel betty seklinde birbirimize baka baka gezmeye calisiyoruz o sadece arabayi bulmaya calistigi icin yuruyor aksi takdirde asla gitmiyor!!!
bu sorun bazen bizim polis kopeklerinde de çokıyor bunun yöntemi cok basit bir alıştırma eğitiminden geçiyor bana kopeğinizin reddemeyeceği bir oyuncak söylerseniz size yardımcı olabilrim birde 5 aylık olana kadar hiç dışarı cıkarmadınız mı adresim 0505766@mynet--- egitimlikopek@mynet