zonguldak`ta ikamet ediyorum. cavalier ya da pomerian yavrusu (erkek) arıyorum. yüksek lisans öğrencisiyim. çok iyi bakacağımdan emin olabilirsiniz. yardımcı olabilecekler lütfen irtibata geçsin.
Elimde olan 5 aylık dişi alman kurdunu satıyorum tüm aşıları tamdır ve kimligi mevcuttur.Köpek ankara keçiörendedir fiyatı 350tl`dir.Ciddi alıcılar bana 🔒 Üyelere Özel no`lu telefondan ulaşabilirler.
merhabalar,
Tatyana 13 haftalık çok tatlı ve sevimli safkan dişi golden retriever yavrusudur. Bebeğimizin parazit tedavisi ve karma aşıları yapılmıştır. Anne altından Kamerun`dan gelecek olan Tatyana AB pasaportu,aşı kağıtları, mama örnekleri,oyuncakları ve 1 yıllık sağlık garantisi ile birlikte gelecektir.
Eşim Air France ile iş birliği içinde makina mühendisidir. Bu yüzden bebeğimiz en güvenli şekilde, stres ve rahatsızlık hissetmeden size ulaşacaktır.Tatyana için 185 euro istiyoruz. bu ücret sadece ulaşım giderleri içindir. kesinlikle bebek için hiçbir ücret talep etmiyoruz. onu sevecek iyi bir aile arıyoruz. eğer onu evlat edinmek istersenin lütfen irtibata geçiniz.
mail adresi:🔒 Üyelere Özel
fotoğraf için linki kullanınız: 🔒 Üyelere Özel
-----
Hi,
Tatyana is a 13 weeks old purebred golden retriever.She is very sweet and lovely.our baby`s parasite treatment has been completed and her mixed vaccines has been done.Tatyana that will be coming from Cameroon will be with her EU passport,pedigree papers, food samples, toys and one year health guarantee.
My husband is a mechanical engineer working in cooperation with Air France.So, our little baby is going to be delivered to you in security without feeling any stress and discomfort.We want 185 euro for Tatyana and this price is for just transportation.We never demand any extra charge for Tatyana.We look for a family to love and care about her.If you want to adopt her please send a mail to the adress below.
mail adress: 🔒 Üyelere Özel
a link for photo : 🔒 Üyelere Özel
Anne altından satılık golden retriever yavrularımız ırk ve sağlık garantili olup parazit tedavileri ve karma aşıları yapılmıştır. Yanında AB pasaport, mama örnekleri ve oyunları vardır. Erkek dişi bu yavrulara sahip olmak için lütfen mail atınız.
🔒 Üyelere Özel
(185euro)(ücret sadece yol masrafları ve diğer giderler içindir)
fotoğrafa aşağıda ki linkten ulaşabilirsiniz.
🔒 Üyelere Özel
Herkese merhaba.Köpek verecek arkadaşlar köpeğinizi vereceğiniz kişilere lütfen dikkat edin.Verdiğiniz kişinin yaşı,mesleği,maddi durumu ,daha önceden evcil hayvan sahibi olup olmadığı vs gibi kriterleri iyi analiz ederek hayvanınızı sahiplendiriniz.Gördüğünüz gibi blackbard gibi sahtekarlar çıkabilmekte ve ortalıkda hiç de utanmadan enayiler hepinize teşekkür ederim gibisinden boş cümlelerle ortalıkta dolanmaktadırlar.Lütfen böyle adi sahtekarlara böyle imkanlar vermemeye özen gösterelim.Ben uzun süredir bu siteyi takip ediyorum.Ey blackbard lakaplı sahtekar ben hiç bu sitede evcil hayvan sahiplendirmedim.Fakat bi evcil sever olarak yüce allahtan duam şudur ki,allah sana ve senin gibi sahtekarlara hidayet nasip etsin.Helal ve haramın bilincinde olan insanlardan olmayı nasip etsin.Ve o sattığın hayvanların paralarının hayrını görmüyeceksin inşallah..Tüm evcil sever arkadaşlara selamlar.....
Herkese merhaba.Köpek verecek arkadaşlar köpeğinizi vereceğiniz kişilere lütfen dikkat edin.Verdiğiniz kişinin yaşı,mesleği,maddi durumu ,daha önceden evcil hayvan sahibi olup olmadığı vs gibi kriterleri iyi analiz ederek hayvanınızı sahiplendiriniz.Gördüğünüz gibi blackbard gibi sahtekarlar çıkabilmekte ve ortalıkda hiç de utanmadan enayiler hepinize teşekkür ederim gibisinden boş cümlelerle ortalıkta dolanmaktadırlar.Lütfen böyle adi sahtekarlara böyle imkanlar vermemeye özen gösterelim.Ben uzun süredir bu siteyi takip ediyorum.Ey blackbard lakaplı sahtekar ben hiç bu sitede evcil hayvan sahiplendirmedim.Fakat bi evcil sever olarak yüce allahtan duam şudur ki,allah sana ve senin gibi sahtekarlara hidayet nasip etsin.Helal ve haramın bilincinde olan insanlardan olmayı nasip etsin.Ve o sattığın hayvanların paralarının hayrını görmüyeceksin inşallah..Tüm evcil sever arkadaşlara selamlar.....
ben ali üniv yeni bitirdim ve her zaman köpek almak istedim ama okuduğum için olmadı ve şimdi almak istiyorum kendi dukkanımızda bakacağım dukkan içinde ve herzaman dükkanda olacağım için ilgilene bilirim 21 yaşındayım hem 8 yaşındaki kardeşime arkadaşlık etsin sokaktan uzak dursun diyede istiyorum ulaşmak istiyenler tehlikeli_-_81 [at] 🔒 Üyelere Özel ulaşabilir
İST /zeytinburnu
ben ali üniv yeni bitirdim ve her zaman köpek almak istedim ama okuduğum için olmadı ve şimdi almak istiyorum kendi dukkanımızda bakacağım dukkan içinde ve herzaman dükkanda olacağım için ilgilene bilirim 21 yaşındayım hem 8 yaşındaki kardeşime arkadaşlık etsin sokaktan uzak dursun diyede istiyorum ulaşmak istiyenler tehlikeli_-_81 [at] 🔒 Üyelere Özel ulaşabilir
İST /zeytinburnu
3 aylık saf american staf ilk asıları yapılmıs erkek yavru almak isteyenler irtibata gecsin resimleri yolluyabilirim tlf: 0543.236.60.65
🔒 Üyelere Özel
3 aylık saf american staf ilk asıları yapılmıs erkek yavru almak isteyenler irtibata gecsin resimleri yolluyabilirim tlf: 0543.236.60.65
🔒 Üyelere Özel
Yeni sahiplendiğim labradorumu alerjik reaksiyonumun çıkması nedeniyle üzülerek vermek zorundayım. çocuklarla çok iyi anlaşıyor, havlamadığı için site de, apartmanda sorun çıkarmıyor, tuvalet eğitimi var, yasakladığınız odaya asla girmiyor. Erkek kısırlaştırılmış. Detay bilgiler için 505. 467 06 41
Yeni sahiplendiğim labradorumu alerjik reaksiyonumun çıkması nedeniyle üzülerek vermek zorundayım. çocuklarla çok iyi anlaşıyor, havlamadığı için site de, apartmanda sorun çıkarmıyor, tuvalet eğitimi var, yasakladığınız odaya asla girmiyor. Erkek kısırlaştırılmış. Detay bilgiler için 505. 467 06 41
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.