Köpek Forumları

Ücretsiz Köpek Verenler

SATILIK 3 AYLIK ERKEK LABRADOR YAVRUSU.250 TL. -

Henüz üç aylık erkek labrador yavrusu..Kardeşi  dişisine ben baktım bir kaç hafta kadar ama bazı sorunlardan dolayı dün trabzona gönderdim..Yavru Bende değil arkadaşımda şu anda.. Sağlık karnesi var aşısınıda oldu.. İstanbul dan ilgilenen varsa bana ulaşabilirler...

Tel:

🔒 Üyelere Özel..

Msn Mail:  🔒 Üyelere Özel     

6 aydan daha küçük bir köpek arıyorum...(terk edlmiş vb. de olur.. -
ben ankarada yaşıyorum. köpegimi caldırdım ew bahçeli oldugu için rahatca aldılar tabii. köpeksiz yapamıyorum. bana arkadas olcak bi köpek arıyorum.. ankara dısı olsa bile gelip alabilirim..

TERRİER YAVRULAR SAHİPLENİLMİŞTİR. -
TERRİER YAVRULAR SAHİPLENİLMİŞTİR.HERKESE TEŞEKKÜRLER.

5 Aylık Golden (Ankara) -
Yeni Satın Aldığım 5 aylık golden cinsi köpeğimi ailevi nedenlerden dolayı gerçekten iyi bakabilecek birine masrafları karşılığı vermek istiyorum. tüm aşıları yapılmış olup karnesi mevcuttur. temel WC eğitimi vardır tuvaletini eve yapmaz ayrıca kesinlikle havlama , ıssırma gibi kötü huyları yoktur. tek kötü tarafı sürekli oyun ve ilgi istemesidir. lütfen iletişim için mail atın yada msn e ekleyin. ankara dışına verilme olanağı yoktur. iletişim= 🔒 Üyelere Özel

ALMAN KURT / 5-6 AYLIK / DISI / IST. -
ALMAN KURT YAVRU 5-6 AYLIK/DİŞİ/İST İLETİŞİM:🔒 Üyelere Özel

AV KOPEGI / ERKEK / 6-7 AYLIK/YUVA ARAYISI -
Subject: YUVA ARAYISI / IST. / AV KOPEGI / ERKEK / 6-7 AYLIK Lakiyi haziranın ilk haftası idi.çocukların elinde gördüm.boynunda bir iple akşama kadar satmak için gezdiriyorlardı .Günlerce ellerinden almak için uğraştım. Bir gün Laki kaçmış,bir merdiven altına saklanmış,taş atarak çıkarmağa çalışıyorlardı.Zor kullanarak ellerinden aldım.ve 28 haziranda nihayet eve getirebildim. Laki şu an 10 aylık civarında bir erkek av köpeği; veya kırması. Söz dinleyen,sakin bir yavru.Çok kötü bir bebeklikten, sonra güzel ve sıcak bir yuvayı hakettiğini düşünüyorum. Ona evini açacak,sevgisini verecek bir sahip arıyoruz. Serpil 🔒 Üyelere Özel

beagle yavru yuva arıyor. -
merhaba,beagle bebek için yuva aranıyor. iletişim:🔒 Üyelere Özel teşekkürler.

İZMİRDEN KÖPEK ARIYORUM MASRAF INI YADA TEMSİLİ Bİ MİKTAR VERİRİM -
Cinsiyeti erkek sartıyla.Aradığım cinsler boxer rottweiler doberman alman kurdu. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

her cinsten köpeklerimiz gelmiştir ankara -
uygun fiyatlı her cins yavru köpeğimiz vardır 🔒 Üyelere Özel

DOBERMANLARIMA BAHÇELİ BİR ``EV`` -
Bir çift onlar kardeşler bu güne kadar hiç ayrılmadılar elimde büyüttüm onları insan delisi fakat olan korumada da uzmanlar evleneceğim için vermek zorundayım.Ben gidince ilgisiz ve sevgisiz kalmalarını istemiyorum gerçekten bakabilecek ve sevgisini verebilecek arkadaşlara sesleniyorum lütfen yardımcı olurmusunuz? :( istanbul anadolu yakasındayım email veya telefon numarası bırakırsanız size ulaşırım.(🔒 Üyelere Özel)

Bir çift onlar kardeşler bu güne kadar hiç ayrılmadılar elimde büyüttüm onları insan delisi fakat olan korumada da uzmanlar evleneceğim için vermek zorundayım.Ben gidince ilgisiz ve sevgisiz kalmalarını istemiyorum gerçekten bakabilecek ve sevgisini verebilecek arkadaşlara sesleniyorum lütfen yardımcı olurmusunuz? :( istanbul anadolu yakasındayım email veya telefon numarası bırakırsanız size ulaşırım.(🔒 Üyelere Özel)