Köpek Forumları

Ücretsiz Köpek Verenler

SİYAH LABRADOR YAVRUSU -
ÇUKULATA BABA ŞAMPANYA ANNEDEN SİYAH ERKEK YAVRU. ÜCRET 600 TL TEL: 🔒 Üyelere Özel YAVRU TEK DOĞMUŞTUR

SİYAH LABRADOR YAVRUSU -
ÇUKULATA BABA ŞAMPANYA ANNEDEN SİYAH ERKEK YAVRU. ÜCRET 600 TL TEL: 🔒 Üyelere Özel YAVRU TEK DOĞMUŞTUR

ücretsiz rot yada pit arıyorum -
Ankarada mustakıl bahcelı bır evım var.. ölene kadar bana arkadaslık edecek rot pit yada bu tarz bir can yoldası arıyorum yavru olması benım acımdan ıyı olucaktır ama ılla yavru olucak demıyorum.. ankara dısında olmanız farketmez ıstedıgınız anda gelebılecek konumdayım.. kopegı verdıkten sonrada ıstedıgınız zaman gormeye gelebılırsınız.. emın olun gozunuz arkada kalmıycaktır.. şimdiden tesekkur ederım.. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

ücretsiz rot yada pit arıyorum -
Ankarada mustakıl bahcelı bır evım var.. ölene kadar bana arkadaslık edecek rot pit yada bu tarz bir can yoldası arıyorum yavru olması benım acımdan ıyı olucaktır ama ılla yavru olucak demıyorum.. ankara dısında olmanız farketmez ıstedıgınız anda gelebılecek konumdayım.. kopegı verdıkten sonrada ıstedıgınız zaman gormeye gelebılırsınız.. emın olun gozunuz arkada kalmıycaktır.. şimdiden tesekkur ederım.. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

süper coccer yavrular -
İSPANYOL COCCER Sevimli İspanyol coccerlara yuva arıyoruz. Elimde kalan son iki yavru . 05.07.2009 doğumludurlar. Yaklaşık 50 günlüktürler. Yavruların biri dişi biri erkektir .hareketli sevimli bir arkadaş istiyenlere idealdir.evde sizi yormuyacak ,havlamayacak zeki bir dost arayanlar için en iyi ırktır.yavrularımızın parazit uygulaması yapılmıştır.yavrular kuru mama yemektedir.sadece düşünen ciddi alıcılar arasın.bir sıkındı olduğunda muhatap arıyorsanız. sıkıntıları ve hayvanın bakımında bilgi ve deneyimimizden faydalanmak istiyorsanız sizi bekleriz. Fiyatı : 400 tl nakit. 450tl visa. 500 tl 10 taksit visa. Onur ataman Yüksel cad. içel sok. no : 29/19c Kızılay/ Ankara Onurataman1979 mynet/com 0 312 4332632 🔒 Üyelere Özel

süper colden retriever yavrular -
Golden retriwier yavru Çok güzel iki tane golden yavruma yuva arıyorum. 45 günlük bir erkek bir dişi yavrum kaldı. Anne ve baba safkan dır . 10 numara yavrular . Akıllı ,sadık, sağlam dost arayanlar için ideal .ilk parazit uygulamaları yapılıdır. Kuru mama yiyiyor. Köpeklerle ilgili problemlerinizi çözmek için ve hayvanların bakımı ile ilgili bilgi ve deneyimimizden faydalanmak istiyorsanız sizi bekleriz. Fiyatı : nakit:450 tl visa : 500 550 visa 10 taksitli fiyatıdır. Onur ataman Yüksel cad. içel sok. no : 29/19c Kızılay/ Ankara petstoreankara mynet/com 0 312 4332632 🔒 Üyelere Özel

Siyah-Beyaz Maskeli HuskY -
ARKADASLAR SİBİRYA KURDUM VAR 4 AYLIK İZMİRDE OTURUYORUM ALICILAR BANA ULASSIN IRK BİLGİLERİ : 4 aylık SİBİRYA KURDU SİYAH - BEYAZ BUZ MAVİSİ GÖZLER MASKELİ DİŞİ TUVALET EĞİTİMİ PATİ VER EĞİTİMİ FİAT : 200 TL ` dir . İLETİŞİM : gsM : 🔒 Üyelere Özel tEL : 0232 438 70 58

Siyah-Beyaz Maskeli HuskY -
ARKADASLAR SİBİRYA KURDUM VAR 4 AYLIK İZMİRDE OTURUYORUM ALICILAR BANA ULASSIN IRK BİLGİLERİ : 4 aylık SİBİRYA KURDU SİYAH - BEYAZ BUZ MAVİSİ GÖZLER MASKELİ DİŞİ TUVALET EĞİTİMİ PATİ VER EĞİTİMİ FİAT : 200 TL ` dir . İLETİŞİM : gsM : 🔒 Üyelere Özel tEL : 0232 438 70 58

ALMAN KURDU HASTASIYIM VERMEK İSTEYEN ARKADASLARDAN ALABİLİRİM -
TÜRKİYENİN HERYERİNDEN ALDIRABİLİRİM YETERKİ BİR TANE BULAYIM.TŞKLER

İNAT ETTİM PARA VERİP ALMAYACAĞIM -
arkadaşlar samsunda yaşıyorum bahçeliaile apartmanında oturuyorum ve 3 dönüm içerisinde bağ evim var yazın bağ evin de kışın evimin bahçesinde (100 m2) bekçilik yapabilecek ve çocuklarla anlaşabilen köpek arıyorum para verip alamayacak durumda değilim ama insanların bu işi abartılı bir şekilde paraya dökmeleri beni rahatsiz etti (köpeğin yiyecek,aşı,ayda bir veteriner konturolu düzenli olarak yapılacakve sahiplendiren kişiye isterse bu konularla ilgili bilgi verilecek)tercih Boxer,rot,pitbul,olabir dişi erkek farketmez(🔒 Üyelere Özel)24 saat açık

İNAT ETTİM PARA VERİP ALMAYACAĞIM -
arkadaşlar samsunda yaşıyorum bahçeliaile apartmanında oturuyorum ve 3 dönüm içerisinde bağ evim var yazın bağ evin de kışın evimin bahçesinde (100 m2) bekçilik yapabilecek ve çocuklarla anlaşabilen köpek arıyorum para verip alamayacak durumda değilim ama insanların bu işi abartılı bir şekilde paraya dökmeleri beni rahatsiz etti (köpeğin yiyecek,aşı,ayda bir veteriner konturolu düzenli olarak yapılacakve sahiplendiren kişiye isterse bu konularla ilgili bilgi verilecek)tercih Boxer,rot,pitbul,olabir dişi erkek farketmez(🔒 Üyelere Özel)24 saat açık

Golden Vermek İsteyen Varsa TaLibim ( İzmir ) -
Golden`ı olup bakamayan yada yavrusu olupta ucretsız vermek isteyen olursa kabulumdur Tesekkurler` Erdem Eroğlu

200 TL YE SATILIK MASKELİ HUSKY -
ARKADASLAR SİBİRYA KURDUM VAR 4.5 5 AYLIK İZMİRDE OTURUYORUM ALICILAR BANA ULASSIN IRK BİLGİLERİ : 4.5 aylık SİBİRYA KURDU SİYAH - BEYAZ BUZ MAVİSİ GÖZLER MASKELİ DİŞİ TUVALET EĞİTİMİ PATİ VER EĞİTİMİ FİAT : 200 TL ` dir . İLETİŞİM : gsM : 🔒 Üyelere Özel tEL : 0232 438 70 58

200 TL YE SATILIK MASKELİ HUSKY -
ARKADASLAR SİBİRYA KURDUM VAR 4.5 5 AYLIK İZMİRDE OTURUYORUM ALICILAR BANA ULASSIN IRK BİLGİLERİ : 4.5 aylık SİBİRYA KURDU SİYAH - BEYAZ BUZ MAVİSİ GÖZLER MASKELİ DİŞİ TUVALET EĞİTİMİ PATİ VER EĞİTİMİ FİAT : 200 TL ` dir . İLETİŞİM : gsM : 🔒 Üyelere Özel tEL : 0232 438 70 58

BEYKOZ DEDEOĞLU BÖLGESİ`NDE ÇOK KÖPEK VAR YETİŞEMİYORUM ARTIK ACİL DESTEK GEREK,ACİL -
From: nesrin erkişi Sent: Friday, September 18, 2009 12:44 PM Subject: BEYKOZ DEDEOĞLU BÖLGESİ`NDE ÇOK KÖPEK VAR YETİŞEMİYORUM ARTIK BESLEME KONUSUNDA DESTEK VEREBİLECEK OLAN VAR MI? ARKADAŞLAR , 2,5 SENEDİR BU BÖLGEDE ÇALIŞIYORUM BARINAK İLE DE AKTİF OLARAK İLGİLENİYORUM BİLİYORSUNUZ İŞE GİDİP GELDİĞİM GÜZERGAH ÜZERİNDE CİDDİ SAYIDA KÖPEK VAR YAVRULAR VE YENİ DOĞUM YAPMIŞ ANNELER VAR ,UYUZ KÖPEKLER VAR VE YABANİLER ELİMDEN GELDİĞİ KADAR EFECTİN VERİP TEDAVİ ETMEYE ÇALIŞIYORUM DİŞİLERİ ALMAK İÇİN BİR ÇOK KERE BELEDİYE EKİBİ İLE GİTTİK AMA YAKALAYAMIYORUZ ORMANA GİRİYORLAR ARACIM OLMADIĞI İÇİN BU ÇOCUKLARI BESLERKEN CİDDİ SIKINTI YAŞIYORUM ÇOK UZUN BİR YOL YÜRÜMEM GEREK ELLERİMDE MAMA VE SULAR İLE BU İMKANSIZ ŞİRKETTEN ARACI OLAN KİŞİLERDEN YARDIM İSTİYORUM TABİİ BU DA ONLARIN KEYFİNE KALMIŞ OLUYOR BİR GÜN AKSASA ÇOCUKLAR YOLLARA ÇIKIYORLAR ÇÜNKÜ BENDEN BAŞKA YEMEK SU VEREN HİÇ KİMSE YOK BU BÖLGELERDE BESLEME YAPAN BİR ÇOK KİŞİ VAR RİCA ETSEM BİRAZ DA BU BÖLGELERE YÖNLENEBİLİR MİSİNİZ? ARAÇ OLURSA PROBLEM OLMAZ LÜTFEN DESTEK İSTİYORUM. İLETİŞİM NESRİN ERKİŞİ 🔒 Üyelere Özel

Kopegimi Bakımından Zorlandığım İçin Takas Etmek İstiyorum. -
Benim okulumdan dolayı fazla ilgilenemediğim 4 aylık sibirya kurdumu değiştirmek istiyorum ( rot - alman kurdu - golden ) cüsseli bir ırkla deiştirmek istiyorum ilgilenenler lutfn benimle iletisime gecsin. Irk Bilgileri 4 aylık dişi siyah beyaz buz mavisi gözler tuvalet eğitimi var ( gazeteye yapıyor ) İletisim Bilgileri : 0232 438 70 58 🔒 Üyelere Özel

Kopegimi Bakımından Zorlandığım İçin Takas Etmek İstiyorum. -
Benim okulumdan dolayı fazla ilgilenemediğim 4 aylık sibirya kurdumu değiştirmek istiyorum ( rot - alman kurdu - golden ) cüsseli bir ırkla deiştirmek istiyorum ilgilenenler lutfn benimle iletisime gecsin. Irk Bilgileri 4 aylık dişi siyah beyaz buz mavisi gözler tuvalet eğitimi var ( gazeteye yapıyor ) İletisim Bilgileri : 0232 438 70 58 🔒 Üyelere Özel

Kars çoban köpeği yada doberman -
En fazla 3 veya 4 aylık Kars çoban köpeği yada Doberman cinsi köpek vercek olanlar msn eklesin 🔒 Üyelere Özel