Köpek Forumları

Ücretsiz Köpek Verenler

Yavru Köpek Arıyorum(ücretsiz)... -
bir ömürlük bakabileceğim.Yavru köpek arıyorum cinsi çok önemli değil.istanbul da oturuyorum bahçeli bir evim var iyi bir şekilde bakabileceğimi düşünüyorum.verecek kişinin gözü arkada kalmayacak!. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

6 aylık siyah beyaz minyon sokak köpeği -
2-3 gündür sokağımızda barınmaya çalışan çarşıdan buraya kadar peşime takılıp gelen, çok sevimli oyuncu uysal siyah beyaz korsan tipli oyuncu Bonbon a yuva arıyoruz...çok iyi bir dost olacağına eminim...yaklaşık altı aylık ve dişi 🔒 Üyelere Özel

6 aylık siyah beyaz minyon sokak köpeği -
2-3 gündür sokağımızda barınmaya çalışan çarşıdan buraya kadar peşime takılıp gelen, çok sevimli oyuncu uysal siyah beyaz korsan tipli oyuncu Bonbon a yuva arıyoruz...çok iyi bir dost olacağına eminim...yaklaşık altı aylık ve dişi 🔒 Üyelere Özel

Golden Retriever veren varmi arkadaslar -
Selam arkadaslar ben araniza yeni katildim ismim Can Golden Retriever beslemek istiyorum besliyceğim yer gayet güzeldir bahcelidir iyi bakicamam güvenebilirsiniz vermek isteyen varsa alabilirim

Golden Retriever veren varmi arkadaslar -
Selam arkadaslar ben araniza yeni katildim ismim Can Golden Retriever beslemek istiyorum besliyceğim yer gayet güzeldir bahcelidir iyi bakicamam güvenebilirsiniz vermek isteyen varsa alabilirim

ACiL-6 Aylık Erkek Husky -
Apartmanda bakamadigimiz icin vermek zorundayiz. 100 lira karsiligi kopegi veriyorum yoksa sokaga salmak zorunda kalacagim bir an once sahiplenecek birini ariyorum. Kopek icin de bizim icin de iskence oluyor. Bakamiyoruz. 🔒 Üyelere Özel

ACiL-6 Aylık Erkek Husky -
Apartmanda bakamadigimiz icin vermek zorundayiz. 100 lira karsiligi kopegi veriyorum yoksa sokaga salmak zorunda kalacagim bir an once sahiplenecek birini ariyorum. Kopek icin de bizim icin de iskence oluyor. Bakamiyoruz. 🔒 Üyelere Özel

max.1 yaşında rott. & doberman arıyorum.(ücretsiz) -
1 yaşın geçmemiş rott veya doberman cinsi köpek arıyorum.dişi olanı makbuldür ama erkekte olur.2 bahçem var köpek bakmayı çok istiyoum uzun uzun araştırdım çevremden bilgi edindim.uygun görürseniz ilk hayvanım olacak.. Semih ÇETİN 🔒 Üyelere Özel

max.1 yaşında rott. & doberman arıyorum.(ücretsiz) -
1 yaşın geçmemiş rott veya doberman cinsi köpek arıyorum.dişi olanı makbuldür ama erkekte olur.2 bahçem var köpek bakmayı çok istiyoum uzun uzun araştırdım çevremden bilgi edindim.uygun görürseniz ilk hayvanım olacak.. Semih ÇETİN 🔒 Üyelere Özel

2-3 aylık erkek kangal melezi -
Merhaba arkadaslar Bal acil yuva arıyoruz cok saglıklı bir bebek o asıları yapıldı. Şuanda yazlık bir evin bahcesinde kalıyor ve yaz sezonu bittiği zaman ne yazık ki ev bosalacak ve Bal acıkta kalacak. Cok seker cok akıllı bir bebek henuz 2-3 aylık erkek kangal melezi o ona yuva bulmamıza yardımcı olur musunuz? Lutfen cevreniz ile bu mailimi paylasın ay sonuna kadar sıcak bir yuvası olsun 🔒 Üyelere Özel nlu telefondan detaylı bilgi alabilirsiniz Sevgilerimle Kebire Bozkurt 🔒 Üyelere Özel

doberman ve boxer kırması -
daha çok dobermana benzeyen ziyah tatlı bir kız golden yavruylla takas yapmak istiyorum ilgilenenler bana ulaşsın 🔒 Üyelere Özel

Mama parası karşılığında 2 ylık rotweiller -
Arkadaşlar merhaba, kendim istanbuldan 600 dolara aldım ama bakamadığımızdan dolayı sadece 150 ytl ye (sadece mama parasını istiyorum) sahiplendirilecektir. Çabuk olunursa iyi olur Ankara532643s9820

SON GÜZELLER -
07/07/2009 DOĞUMLU DİŞİ SİBİRYA KURTLARI TEL: 🔒 Üyelere Özel

SON GÜZELLER -

SON GÜZELLER -

ARKADASLAR YAVRU GOLDEN YADA HUSKY ARIYORUM GÜVENEBILIRSINIZ -
merhaba arkadaslar bahçelı mustakıl bır evım var ve golden yda husky gibi sadık bır dost arıyorum sızden yardım beklıyorum teşekkürler 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

merhaba arkadaslar bahçelı mustakıl bır evım var ve golden yda husky gibi sadık bır dost arıyorum sızden yardım beklıyorum teşekkürler 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Safkan Av Köpeği ücretsiz -
1 yaşlarında kısırlaştırılmış dişi, cana yakın ve oyuncu bir köpektir. Onu sevgiyle kucaklayacak bir aileye ücretsiz sahiplendirilecektir... İletişim için:🔒 Üyelere Özel köpeğin resimi: 🔒 Üyelere Özel