18 yaşındayım ve kendime benimle büyüyecek dost arıyorum bunun için goldenları seçtim çünkü iyi niyetli ve dost tavırları var lütfen eğer golden vermek isteyen varsa güvenebilirsiniz bakımlarını hiç bir şeyini eksik bırakmam zaten hayatım onunla geçer diebilirim daha öncede köpeklerim oldu ama oturduğumuz yer uygun değildi ağlaya ağlaya aldımız akrabama verdim ama şimdi çok uygun yerimiz gönül rahatlığıyla verebilirsiniz ilgilenirseniz teşekkürler
msn: 🔒 Üyelere Özel
tel:🔒 Üyelere Özel
şimdiden çok tşklr
merhaba, istanbul`da yaşıyorum. 44 yaşında emekli bir bayanım. yanıma bir dost arıyorum. terrier-kaniş-pincsher tarzı köpek bakmıştım daha önce. eğer köpeğine bir sahip arayan varsa istanbul içinden bana ulaşabilir.
köpeğinize çok iyi bakacağımdan emin olabilirsiniz (:
telefon numaram: 🔒 Üyelere Özel
eğer sahip arayanlar varsa telefon numaralarını bırakabilirler.
merhaba, istanbul`da yaşıyorum. 44 yaşında emekli bir bayanım. yanıma bir dost arıyorum. terrier-kaniş-pincsher tarzı köpek bakmıştım daha önce. eğer köpeğine bir sahip arayan varsa istanbul içinden bana ulaşabilir.
köpeğinize çok iyi bakacağımdan emin olabilirsiniz (:
telefon numaram: 🔒 Üyelere Özel
eğer sahip arayanlar varsa telefon numaralarını bırakabilirler.
2500 dönüm arazi üzerine kurulu yenimahalle bellediyesine ait mesire(piknik)alnında güvenlik görevlilerince bakılacak 2 adet erkekli dişili alman kurdu yavrusu arıyoruz.gelip yermizi göre bilirsiniz. Adres:yakacık köyü mesire alanı yenimahalle/ankara ismim Durak ertaş güvenlik görevlisiyim tel:🔒 Üyelere Özel köpeklerinize eniyi şekilde bakacagımızdan emin olabilirsiniz.hiç yanlız kalmayacaklar.
1.5 yaşındaki köpeğime evde bakıyorum. Evde yaşanılan problemler yüzünden kendine ait bahçesi olan, istanbulda yaşayan bilinçli kişilere sahiplendirmek istiyorum.
🔒 Üyelere Özel Okan
1.5 yaşındaki köpeğime evde bakıyorum. Evde yaşanılan problemler yüzünden kendine ait bahçesi olan, istanbulda yaşayan bilinçli kişilere sahiplendirmek istiyorum.
🔒 Üyelere Özel Okan
🔒 Üyelere Özel Okan
🔒 Üyelere Özel Okan
ARKADASLAR BEN BAKAMIYACAĞINIZ KÖPEGİNİZİ SAHİPLENEBİLİRİM.YADA 1 YASINA KADAR OLABİLİR.BEN KENDİMİ TANITAYIM.
17 YASINDAYIM
LİSE 3 ÖGRENCİSİYİM
GÜNÜMÜN BÜYÜK COĞUNLUĞU EVDE GECİYOR.
DAHA ÖNCEDENDE BAKTIM.
VE BABAM 5 TANE ALMAN KURDU BAKMIŞ .
YANİ BU KONUDA DENEYİMLİYİZ.
HİCBİR YER YEMEK VB. SIKINTISI YOK.
BAHCEMİZ VAR.
BANA ULASMAK İCİN LUTFEN ASSAGIDAKİ TELEFON NUMARASINDAN ULASIN..
0232 438 70 58
🔒 Üyelere Özel
ARKADASLAR BEN BAKAMIYACAĞINIZ KÖPEGİNİZİ SAHİPLENEBİLİRİM.YADA 1 YASINA KADAR OLABİLİR.BEN KENDİMİ TANITAYIM.
17 YASINDAYIM
LİSE 3 ÖGRENCİSİYİM
DAHA ÖNCEDENDE BAKTIM.
BAHCEMİZ VAR.
0232 438 70 58
🔒 Üyelere Özel
17 YASINDAYIM
LİSE 3 ÖGRENCİSİYİM
DAHA ÖNCEDENDE BAKTIM.
BAHCEMİZ VAR.
0232 438 70 58
🔒 Üyelere Özel
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.