Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

Antalya`da cennet papağanı + kafes vs. -
Satılık cennet papağanı. Kafesi vs herşey henüz 1 aylık. İlgilenemediğim için komple halde satılıktır. -Kuş -Kafes -Suluk -Gaga taşı -Kum için porselen kab -Kum (Satıldığı orjinal plastik şişesi içerisinde) -Yaklaşık yarın kilo yem (Çekirdek ağırlıklı) -Üzerinde durduğu yuvarlak salıncak -2 Adet yemlik -3 Adet üzerinde durduğu çubuk (2 en, 1 boy) TAMAMI İÇİN 150 LİRA İSTİYORUM Resimler: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Antalya`da cennet papağanı + kafes vs. -
Satılık cennet papağanı. Kafesi vs herşey henüz 1 aylık. İlgilenemediğim için komple halde satılıktır. -Kuş -Kafes -Suluk -Gaga taşı -Kum için porselen kab -Kum (Satıldığı orjinal plastik şişesi içerisinde) -Yaklaşık yarın kilo yem (Çekirdek ağırlıklı) -Üzerinde durduğu yuvarlak salıncak -2 Adet yemlik -3 Adet üzerinde durduğu çubuk (2 en, 1 boy) TAMAMI İÇİN 150 LİRA İSTİYORUM Resimler: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Bengal ispinozu. -
Elimde bulunan; 1 Adet erkek ortalama 8 aylık bengal ispinozu ( 1 defa eşe atılmış ve dişiden 5 yavru alınmıştır. ) ve 2 Adet 3 aylık yavru bengal ispinozu satılıktır. Toplam fiyatı: 70 Tl. İletişim: 🔒 Üyelere Özel

BEBEK JAKO VE 3 YAŞ ÜSTÜ JAKO SATILIK -
ARKADAŞLAR MERHABA; 9 İLE 15 AYLIK BEBEK KIRMIZI KUYRUK KONGO JAKO:1250 3 YAŞ VE ÜSTÜ KIRMIZI KUYRUK KONGO JAKO:750 3 YAŞ VE ÜSTÜ TİMNEH BORDO KUYRUK JAKO:625 İLE SATILIKTIR. PAPAĞANLARIMIN; TAKİP BELGESİ(NERDEN GELDİĞİNE DAİR VE KENDİSİYLE İLGİLİ BİLGİLERİN BULUNDUĞU BELGE),BİLEZİKLİ,FATURALI VE SATIŞ SÖZLEŞMELİDİR.BİLGİNİZE msn:🔒 Üyelere Özel tel:🔒 Üyelere Özel

BEBEK JAKO VE 3 YAŞ ÜSTÜ JAKO SATILIK -
ARKADAŞLAR MERHABA; 9 İLE 15 AYLIK BEBEK KIRMIZI KUYRUK KONGO JAKO:1250 3 YAŞ VE ÜSTÜ KIRMIZI KUYRUK KONGO JAKO:750 3 YAŞ VE ÜSTÜ TİMNEH BORDO KUYRUK JAKO:625 İLE SATILIKTIR. PAPAĞANLARIMIN; TAKİP BELGESİ(NERDEN GELDİĞİNE DAİR VE KENDİSİYLE İLGİLİ BİLGİLERİN BULUNDUĞU BELGE),BİLEZİKLİ,FATURALI VE SATIŞ SÖZLEŞMELİDİR.BİLGİNİZE msn:🔒 Üyelere Özel tel:🔒 Üyelere Özel

satılık JUMBO ve ALBINO muhabbet kusu -
slm elımde cok genc eşsiz renklere sahıp erkek jumbo ve yıne cok genc albıno beyaz muhebber kusu bulunmaktadır kusları daha cok genc oldukları ıcın bırbırlerıne alısmaları ıcın es yapmayı dusunuyorum ısteyene tek olarak ısteyenede cıft olarak satabılırım almak ısteyen olursa ozellıkle ıstanbul ıcınden 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel nolu telden ulassın bana. not:ıkısını alana fıyatta kolaylık yapıcam.

jansert gilbertin orjinel bilezikli malinuası nbb 875 06 095 -
jansert gilbertin orjinel kendi bilezikli 2006 damızlık malinuası tüyden çıkmış ötüşdedir ona uygun ünlü üreticilerin 2008 damızlık takım olarak verilir 2008 2009 dişi ve erkekler mevcuttur herkeze hayırlı günler dileğiyle servet sahin tel : 🔒 Üyelere Özel msn : 🔒 Üyelere Özel

SARI YÜZ VE YEŞİL GERDANLI MUHABBET KUŞLARI -
SARI YÜZ VE YEŞİL GERDANLI 4-5 AYLIK İKİ ADET DİŞİ MUHABBET KUŞU EVDE SEVEREK BESLEDİĞİM MUHABBETİMİN YAVRULARI YERİM OLMADIĞI İÇİN VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. KUŞLAR GAYET SAĞLIKLIDIR. ANNESİTEK SEFERDE 7 YUMURTA YAPMIŞTI. KUŞLAR TANE FİATI 15 TL `DİR. YERİM OLMADIĞINDAN VERMEK İSTİYORUM. istanbul kartal dayım 🔒 Üyelere Özel internet adresinden ulaşabilirsiniz.

tam akgerdan,çiçek gerdan saka,venezuela isketesi,florya,gökkuşağı(gouldian finch) -
1 adet tam akgerdan 2 senelik erkek saka 500 tl(yavrusu alındı) 1 adet çiçek gerdan 2 senelik dişi saka 125 tl 1 çift venezuela isketesi 450 tl 1 çift 2009 dkkd florya 150 tl(kendi yavrularım) 2 çift gökkuşağı ispinozu çifti 250 tl( yavrusu alındı) isteyene msn de resim atabilirim. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

tam akgerdan,çiçek gerdan saka,venezuela isketesi,florya,gökkuşağı(gouldian finch) -
1 adet tam akgerdan 2 senelik erkek saka 500 tl(yavrusu alındı) 1 adet çiçek gerdan 2 senelik dişi saka 125 tl 1 çift venezuela isketesi 450 tl 1 çift 2009 dkkd florya 150 tl(kendi yavrularım) 2 çift gökkuşağı ispinozu çifti 250 tl( yavrusu alındı) isteyene msn de resim atabilirim. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

99 puanlı belçikanın 2009 erkek malinua yavruları -
99 puanlı belçikanın 2009 erkek malinua yavruları bulunmakdadır ona uygun hazır kız dişiler damızlıklarda mevcutdur dişiler 99 puanlıya ait değildir HERKEZE HAYIRLI GÜNLER DİLEĞİYLE SERVET ŞAHİN 🔒 Üyelere Özel tel: 🔒 Üyelere Özel

satılık takım muhabbetkuşları -
takımlarverimlialtları yavrulu yumurtalı 25 takım takımı100 tle lütfencittiolanlar arasın 🔒 Üyelere Özel kafeshariç.

NEHİR KUŞ CENNETİ(DİYARBAKIR) TÜM SORULARINIZA CEVAPLAR İÇİN -
ARKADAŞLAR BEN 6 YAŞINDAN BERİ ÜRETİM İÇİNDE OLAN VE 19 YILLIK TECRÜBELERİMDEN ALMIŞ OLDUĞUM BİLGİLERİMİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM SİZLER SORULARINIZI YAZIN BEN AKŞAMLARI FIRSAT BULDUKÇA CVPLAMAYA ÇALIŞACAK. ŞİMDİDEN İLGİ VE ALAKANIZ İÇİN EYVALLAH

NE DESEN VAR..! (KUŞ CENNETİ) -
HER MEVSİM VE DAİM BULABİLECEĞİNİZ; PAPAĞANLAR:(JAKO-SULTAN-CENNET-PAKİSTAN-SEVDA-MASKELİ) İSPİNOZLAR:(SAKA-KANARYA-HİNT VE KİRAZ BÜLBÜLLERİ) DAMIZLIK VE YAVRU MUHABBETLERDE İSE SINIR YOKTUR:(İNGİLİZ-HOLLANDA-ÇEKOSLAVAK-İZMİR VE TÜM KIRMALAR BULUNMAKTADIR) TLF: 🔒 Üyelere Özel NOT:DİYARBAKIR VE ÇEVRE İLLERE AYNI GÜN İÇİNDE TESLİM EDİLİR.

SARI BAŞ MUHABBET -
İKİ ADET SARIBAŞ YEŞİL, GAYET SAĞLIKLI 4-5 AYLIK DİŞİ MUHABBET KUŞLARIMI TANESİ 25YTL OLMAK ÜZERE 50 LİRAYA VERECEM. İSTANBUL KARTAL YERİM. e-mail:🔒 Üyelere Özel

SARI BAŞ MUHABBET -
İKİ ADET SARIBAŞ YEŞİL, GAYET SAĞLIKLI 4-5 AYLIK DİŞİ MUHABBET KUŞLARIMI TANESİ 25YTL OLMAK ÜZERE 50 LİRAYA VERECEM. İSTANBUL KARTAL YERİM. e-mail:🔒 Üyelere Özel

SARI BAŞ MUHABBET -

SAKA yavrusu satılık -
kafese oturmuş güzel bir saka yavrusu satılıktır çok yakında maske yapar msn 🔒 Üyelere Özel  ist

SAKA yavrusu satılık -
kafese oturmuş güzel bir saka yavrusu satılıktır çok yakında maske yapar msn 🔒 Üyelere Özel  ist

SAKA yavrusu satılık -