Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

ücretsiz muhabbetimi veriyorum -
evet hoşgediniz sadece beleş konuları okursunuz yardımla ilgili 4-5 tane konu açtım bakan yok ama beleşe gelince herkes hurraaa girip bakıyor BELEŞÇİLİĞİNİZ VE YAPMADIĞINIZ YARDIMLARDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM.

ücretsiz muhabbetimi veriyorum -
evet hoşgediniz sadece beleş konuları okursunuz yardımla ilgili 4-5 tane konu açtım bakan yok ama beleşe gelince herkes hurraaa girip bakıyor BELEŞÇİLİĞİNİZ VE YAPMADIĞINIZ YARDIMLARDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM.

üretimden satlık çift muhabbet ve hint bülbülleri -
öğrenci olduğumdan dolayı üretimdeki kuşlarımı satmak durumundayım.rica ediyorum ciddi arkadaşlar iletişime geçsinler. 12 çift muhabbet kuşu genç ve verimliler yavrulu-yumurtalı ve yumurtlamak üzere.hepsinden yavru alınmıştır.19 adet 3-6 aylık yavrular ve 3 adet olgun(2 erkek 1 dişi) vardır. 6 çift zebra ispinoz gençler bir kısmından yavru alınmıştır 1 çift kesik boyun ispinoz. kuşlar kafesleri yumurtalıkları yemlikleri-suluklarıyal beraber verilecektir.toplu halde satmayı düşündüğümden lütfen ciddi alıcılar arasınlar. tlf: 🔒 Üyelere Özel fiyat: 1675 tldir. resimler: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Takas... -
Elimde çok sağlıklı senegal papağanı var.Uysal ve taklit yeteneği fazlasıyla var.Erkek... Fiyatı 250 tl.Sultan çiftiyle takas olur...

YUVADAN ELE ALIŞIK MUHABBET KUŞU -
Kendi çiftimden aldıgım yavrularımı satıyorum.Yuvdan ele alışık kuşlar siz evcilleştirmek için ugraşmayacaksınız hazır ele alışık sadece dostunuza iyi bakmak olcak işiniz...

Fiyat  : 35 ytl dir Yer Ankara kuşlar ankara içinde verilecektir. iletişim : 🔒 Üyelere Özel   🔒 Üyelere Özel

YUVADAN ELE ALIŞIK MUHABBET KUŞU -
Kendi çiftimden aldıgım yavrularımı satıyorum.Yuvdan ele alışık kuşlar siz evcilleştirmek için ugraşmayacaksınız hazır ele alışık sadece dostunuza iyi bakmak olcak işiniz...

Fiyat  : 35 ytl dir Yer Ankara kuşlar ankara içinde verilecektir. iletişim : 🔒 Üyelere Özel   🔒 Üyelere Özel

10 çift zebra ispinozu(hint bülbülü), 2 çift jumbo zebra, bir çift baharat ispinozu -
şu an beslemekte olduğum 10 çift yerli hint ve 2 çift jumbo hint, bir çift ve bir de tek baharat ispinozlarımı satmak istiyorum...yerlilerden bazı çiftler tepeli dir... yerlilerin çifti kafes yuvalık yemlik suluk 45 tl dir...altları yumurtalı ve yavruludur...jumboların çifti 70 tl dir.. baharatların tanesi 20 tldir...eğer üretim yapacak olan varsa kaçırmasın bu kuşları...elimdeki bütün kuşları veriyorum...alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun...🔒 Üyelere Özel

5 çift Orjinal İngiliz (3 çifti Yumurtalı) -
Çeşitli renklerde ve güzelikte 5 çift İngiliz muhabbet kuşumu Ekonomik sıkıntılardan dolayı satışa çıkartmış bulunmaktayım Çok genç ve sağlıklı kuşlardır. İlgilenen arkadaşların cep telefonu vasıtasıyla irtibata geçmeleri rica olunur. Fiyat olarak her çiftin fiyatı değişiklik göstermektedir. Ama Ortalama 120 tl ile 200 tl arasındadır.(yumurtalı olanların bir çifti 200 diğer 2 çifti 180 tl dir) Resimler aşağıdaki linktedir. 🔒 Üyelere Özel

Çeşitli renklerde ve güzelikte 5 çift İngiliz muhabbet kuşumu Ekonomik sıkıntılardan dolayı satışa çıkartmış bulunmaktayım Çok genç ve sağlıklı kuşlardır. İlgilenen arkadaşların cep telefonu vasıtasıyla irtibata geçmeleri rica olunur. Fiyat olarak her çiftin fiyatı değişiklik göstermektedir. Ama Ortalama 120 tl ile 200 tl arasındadır.(yumurtalı olanların bir çifti 200 diğer 2 çifti 180 tl dir) Resimler aşağıdaki linktedir. 🔒 Üyelere Özel

SATILIK 2 ADET SAKA 1 ADET SAKA MELEZİ -
Elimde 3 yıllık kafese oturmuş 2 adet erkek saka bulunmaktadır. 1 adet de bu sene elimdeki sakalardan birinden yavrusunu aldığım erkek saka melezi vardır. Saka melezi doğduğundan beri normal kanarya sesi duymamıştır. Şimdiye kadar babasının ve diğer saka kafesinin altında derslenmiştir. Şu an için tüylerini tamamlamak üzeredir. Tam ötüme geçmemiştir. Üç kuşda gayet formdadır. Satma sebebim sadece ihtiyaçtandır. 3 kuşun fiyatı 200 TL`dir. Bandırmadayım. mail adresim 🔒 Üyelere Özel. İsteyene resim gönderebilirim.

SATILIK 2 ADET SAKA 1 ADET SAKA MELEZİ -
Elimde 3 yıllık kafese oturmuş 2 adet erkek saka bulunmaktadır. 1 adet de bu sene elimdeki sakalardan birinden yavrusunu aldığım erkek saka melezi vardır. Saka melezi doğduğundan beri normal kanarya sesi duymamıştır. Şimdiye kadar babasının ve diğer saka kafesinin altında derslenmiştir. Şu an için tüylerini tamamlamak üzeredir. Tam ötüme geçmemiştir. Üç kuşda gayet formdadır. Satma sebebim sadece ihtiyaçtandır. 3 kuşun fiyatı 200 TL`dir. Bandırmadayım. mail adresim 🔒 Üyelere Özel. İsteyene resim gönderebilirim.

200 ADET BEBEK JAKO SATILIK... -
ARKADAŞLAR YÜKLÜ ALIMDAN DOLAYI ELİMDE BULUNAN 200 ADET JAKO SATILIKTIR JAKO+KAFES 600 TL ULAŞMAK İSTEYENLER 🔒 Üyelere Özel ADRESİNE E-MAİL YADA TELEFON BIRAKABİLİRLER...

ARKADAŞLAR YÜKLÜ ALIMDAN DOLAYI ELİMDE BULUNAN 200 ADET JAKO SATILIKTIR JAKO+KAFES 600 TL ULAŞMAK İSTEYENLER 🔒 Üyelere Özel ADRESİNE E-MAİL YADA TELEFON BIRAKABİLİRLER...

ŞANLIURFADAN SATILIK YAVRU MUHABBET KUŞU -
KENDİ ÜRETİMİM OLAN YAVRU MUHABBET KUŞLARINI SATIYORUM KUŞLAR SON DERECE SAGLIKLI OLUP EVCİLLEŞTİRİLMEYE MÜSAİTTİR ÇEVRE İLLERE GÖNDERİLİR MSN ADRESİM 🔒 Üyelere Özel

şok şok şok 3 çift jumbo 450 tl resimli -

elimde çeşitli renklerde 3 çift jumbo var üç çift fiyatı toptan alımlarda 450 tl gönderme 25 tl kuşlar antalyadadır her yere otobüsle gönderilir irtibat 🔒 Üyelere Özel bence elinizi çabuk tutun bu kuşların payasa fiyatı çok daha fazlıdır elimde çok kuş oldu satmak zorunda kaldım