Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

şok şok şok 3 çift jumbo 450 tl resimli -

elimde çeşitli renklerde 3 çift jumbo var üç çift fiyatı toptan alımlarda 450 tl gönderme 25 tl kuşlar antalyadadır her yere otobüsle gönderilir irtibat 🔒 Üyelere Özel bence elinizi çabuk tutun bu kuşların payasa fiyatı çok daha fazlıdır elimde çok kuş oldu satmak zorunda kaldım

ŞAKRAK kuşu aranıyor -
bir çiftdamızlık veya yavru şakrak kuşu arıyorum damızlıkların daha evvel eşleşmeleri önemlidir msn 🔒 Üyelere Özel

ŞAKRAK kuşu aranıyor -
bir çiftdamızlık veya yavru şakrak kuşu arıyorum damızlıkların daha evvel eşleşmeleri önemlidir msn 🔒 Üyelere Özel

ankara içine satılık jumbo çift mavi renk 2 adette jumboların kendi yavruları -
arkadaşlar kuş beslemeyi bırakacamdan dolayı elimde bulunan bir çift mavi renk jumbo muhabbet kuşlarımı satıyorum ayrıca 2 adette 5 aylık kendi yaruları var onlarda mavi onlarda satılık kuşlar gerçekten sağlıklı ve güzel kuşlar şimdiden alana hayırlı olsun damızlık çft fiyatı 200 lira 5 aylık yavrularının fiyatı tane 75 lira kuşlar ankara içine satılık tel 🔒 Üyelere Özel msn 🔒 Üyelere Özel msn akşam 7 den sonra açık

arkadaşlar kuş beslemeyi bırakacamdan dolayı elimde bulunan bir çift mavi renk jumbo muhabbet kuşlarımı satıyorum ayrıca 2 adette 5 aylık kendi yaruları var onlarda mavi onlarda satılık kuşlar gerçekten sağlıklı ve güzel kuşlar şimdiden alana hayırlı olsun damızlık çft fiyatı 200 lira 5 aylık yavrularının fiyatı tane 75 lira kuşlar ankara içine satılık tel 🔒 Üyelere Özel msn 🔒 Üyelere Özel msn akşam 7 den sonra açık

videolu ( bunları almayana yanarım ) -
9 adet hollanda yavru,parçalı renklerde hepsi kardeş. anneleri bakmadı özenle ellerimle besledim,hepsi ele alışkın, 32 günlükten 15 günüğe kadar yavrularım şu anda 4 tanesi kendliğinden yem kırmaya başladı ama ben besliyorum yinede, bu kuşları satıyorum, bu arada 9 kardeş olduklarının altını çiziyorum çünkü her kuş 9 yavru vermez,hem 9 kardeş hem ele alışkın. ( şu anda 4 adedi satılık,diğer beş tanesi yem kırmaya başlayınca sahibinde vereceğim ) tanesine 50 tl istiyorum videosu altta izleyebilrsiniz iletişim için : 🔒 Üyelere Özel tel : 🔒 Üyelere Özel ANKARA BATIKENT TESLİMİ 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

videolu ( bunları almayana yanarım ) -
9 adet hollanda yavru,parçalı renklerde hepsi kardeş. anneleri bakmadı özenle ellerimle besledim,hepsi ele alışkın, 32 günlükten 15 günüğe kadar yavrularım şu anda 4 tanesi kendliğinden yem kırmaya başladı ama ben besliyorum yinede, bu kuşları satıyorum, bu arada 9 kardeş olduklarının altını çiziyorum çünkü her kuş 9 yavru vermez,hem 9 kardeş hem ele alışkın. ( şu anda 4 adedi satılık,diğer beş tanesi yem kırmaya başlayınca sahibinde vereceğim ) tanesine 50 tl istiyorum videosu altta izleyebilrsiniz iletişim için : 🔒 Üyelere Özel tel : 🔒 Üyelere Özel ANKARA BATIKENT TESLİMİ 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

""""satılık 4 tane jumbo muhabbet -
satılık dört tane jumbo muhabbet 3 erkek bir dişi toptan alınırsa tanesi 80 tek alınırsa tanesi 100 tl dir isteyene resim gönderilir renkler 2 tane parlak mavi parlament mavi parçalı dişi yeşil erkek toplam 4 adettir isteyene camdan gösterilir irtibat 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Yeşil Muhabbet Çifti Satılık(izmir) -
Yeşil muhabbet çiftim satılıktır.Fiat 40 TL.Sadece İzmir içi satılıktır.

Yuvadan muhabbet kuşları -
yuvadan düşmek üzere olan yavru muhabbetlerim satılıktır. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel yer ist-ümraniye

yuvadan düşmek üzere olan yavru muhabbetlerim satılıktır. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel yer ist-ümraniye

orjinel belçika malinular 2009 tkf dişiler -
orjinel belçika malinuları 2009 tkf bilezikli kız dişiler son derece sağlıklı damızlık yapılıcak kuşların başında gelir.kümesde görme şansı vardı ve bu sene yarışa giricek kuşlarımın kız kardeşleridir bana msn ve cepden ulaşabilirsiniz 🔒 Üyelere Özel tel:🔒 Üyelere Özel

slm elimdeki sarı koşin horozumu ve sultanı -
elimdeki sarı koşin horozumu 35 beyaz sultanımı 40 kıvırcık horozumu 30 yeşil baş ve amerikan ördeklerimi satıyorum elden teslim yapılır kocaeli

BİR ÇİFT KIRMIZI AGAD -İSTANBUL -
BİR ÇİFT KIRMIZI AGAD YAVRU ALINMIŞ ÇİFT ERKEK DİK ÖTÜMDEDİR.DİŞİNİN ALTINDA 1ADET YAVRU VAR TOPLAM FİATI 200TL DİR🔒 Üyelere Özel

BİR ÇİFT KIRMIZI AGAD -İSTANBUL -
BİR ÇİFT KIRMIZI AGAD YAVRU ALINMIŞ ÇİFT ERKEK DİK ÖTÜMDEDİR.DİŞİNİN ALTINDA 1ADET YAVRU VAR TOPLAM FİATI 200TL DİR🔒 Üyelere Özel