Satılan Malzeme(ler): Sera flora
Adet Fiyatı: 1lt 18ytl
Satılan Malzeme(ler):Tetra bits
Adet Fiyatı: 1lt 22ytl
Satılan Malzeme(ler):Sera sprulina tablet
Adet Fiyatı: 100adet 15ytl
Satılan Malzeme(ler): Larviva wean-ex 500
Adet Fiyatı: 50 gramı 6ytl
100gram 11ytl
200gram 21ytl
Toplu Alım Fiyatı: ö.m. ile görüşülür
Adedi: 1kg
İli/Semti: Ankara/Keçiören
İrtibat Bilgileri: Ö.M. 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Elden,merkezi bir yerden veya alıcı ödemeli kargo ile Türkiye`nin her yerine.
ili: Ankara
İrtibat Bilgileri: Ö.M. 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel msn:🔒 Üyelere Özel
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: elden,merkezi bir yerden veya alıcı ödemeli kargo ile gönderebilirim
Diğer Ek Bilgiler: Artemiasız yavru büyüteceğiniz bir yem.
Larviva markasının starttan sonra gelen yemi.
Startla aynı ölçülerde olup proteince biraz daha fakirdir.Starttan memnun kalanların bundan memnun kalmama olasılığı yoktur
Özellikle yavru balıklarınızın severek yiyeceği bir yem.
: ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
Balık larvalarının beslenmesi için ekstrude granüller.
WEAN-EX, yüksek kaliteli deniz proteinleri, yağları ve düşük miktarda karbonhidrat içerikli bir yemdir. Larvanın ilk yem alışından itibaren ihtiyacı olan besin gereksinimlerini karşılamanın yanında, en baştan yüksek kaliteli larva üretimini ve dolayısı ile güçlü ve sağlıklı balık üretimini garanti altına alır.
WEAN-EX tozsuz, çok dayanıklı ve yüksek derecede çekici bir yemdir, otomatik yemliklerde kullanılması da kolaydır.
Çok sınırlı boyut dağılımı vardır. Böylece tozsuz, doğru boyut aralıkları garanti edilmiştir.
Ürün içeriği
Balıkunu, balık yağı, lesitin, vitaminler, antioksidantlar
Bileşim
Protein %63
Yağ %14
Kül %12.8
Lif %0.65
VitC 1230 mg/kg
VitE 500 mg/kg
VitA 1.4 IU/g
VitD3 0.3 IU/g
P %1.68
Cu 15 mg/kg
K.hidratlar %5
komple *80*45*25 akvaryum
İli/Semti: İstanbul / Kadıköy
İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: yerinden
Fotoğraf: isteyene gönderebilirim,yerinde de görebilirsiniz
Diğer Ek Bilgiler: ısıtıcı, iç filitre, 1 sınıf ince quartz kum 15 kilo yada daha fazla, 30 cm ph düşürücü yada suyu yumuşatıcı diyebiliriz kütük, iç dekor saklanma yuvaları ve dekoratif taş-kaya-süs malzemeleri. yem ilaç ...vs elimden geldiğince hediyelerim olacak yurtdışına çıkacağım için daha aklıma gelmeyen ne kadar malzeme ve canlı var ise veriyorum.
canlılar:
5 adet (1e4d) 7-14 cm arası sarı prenses,
3 adet (1e2d) 7-8 cm american zebra ciklet...bunların yanında değişik canlı hediyelerim de olacaktır.
görüş ve tekliflerinizi bekliyorum.iyi günler.
EROL TANKUT
İSTANBUL - KADIKÖY
komple *80*45*25 akvaryum
İli/Semti: İstanbul / Kadıköy
İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: yerinden
Fotoğraf: isteyene gönderebilirim,yerinde de görebilirsiniz
Diğer Ek Bilgiler: ısıtıcı, iç filitre, 1 sınıf ince quartz kum 15 kilo yada daha fazla, 30 cm ph düşürücü yada suyu yumuşatıcı diyebiliriz kütük, iç dekor saklanma yuvaları ve dekoratif taş-kaya-süs malzemeleri. yem ilaç ...vs elimden geldiğince hediyelerim olacak yurtdışına çıkacağım için daha aklıma gelmeyen ne kadar malzeme ve canlı var ise veriyorum.
canlılar:
5 adet (1e4d) 7-14 cm arası sarı prenses,
3 adet (1e2d) 7-8 cm american zebra ciklet...bunların yanında değişik canlı hediyelerim de olacaktır.
görüş ve tekliflerinizi bekliyorum.iyi günler.
EROL TANKUT
İSTANBUL - KADIKÖY
ben istanbul avcılardayım. balıkların toptan fiyatları hakkında bilgilendirirsen sevinirim. 10 15 çeşit alacagım ( satma amaclı) dükkanıma fiyatta anlasırız umarım saygılar 🔒 Üyelere Özel. tel 🔒 Üyelere Özel
istanbuldan 30-40 tane sarı prenses yavrusu satılıktır.yavrular 3-4-5 cm boylarındadır.istanbuldan olan alıcılar ilk tercihdir.
ilgilenenler için msn:🔒 Üyelere Özel tel:🔒 Üyelere Özel
istanbuldan 30-40 tane sarı prenses yavrusu satılıktır.yavrular 3-4-5 cm boylarındadır.istanbuldan olan alıcılar ilk tercihdir.
mrb arkadaşlar akvaryumumdaki fazla olan balıkları çıkarmak istiyorum ve elimde 2 tane 4cm boyunda yunus 3tane de biri 5cm biri 6cm biri de 7cm boyunda cinsiyetlerinden emin olamadığım sarı prenseslerim var yani toplam 5 adet hepsini 20ytl ye vermeyi düşünüyorum ben izmir hatay da oturuyorum şimdiden teşekkür ederim.
mrb arkadaşlar akvaryumumdaki fazla olan balıkları çıkarmak istiyorum ve elimde 2 tane 4cm boyunda yunus 3tane de biri 5cm biri 6cm biri de 7cm boyunda cinsiyetlerinden emin olamadığım sarı prenseslerim var yani toplam 5 adet hepsini 20ytl ye vermeyi düşünüyorum ben izmir hatay da oturuyorum şimdiden teşekkür ederim.
12 cm 1 adet erkek AHLİ
12 cm 1 adet erkek MAVİ İMPARATOR
12 cm 1 adet dişi YUNUS
08 cm 1 adet DİŞİ VEYA ERKEK(TAM EMİN DEĞİLİM) YUNUS
Hepsi 40 ytl veya 5 büyük boy ya da 10 ufak boy cüce vatozla takas edebilirim.
İZMİRKARŞIYAKA
CEP:🔒 Üyelere Özel
Metin KAYA
Satılan Canlı(lar): Frontosa Koloni (1 erkek 3 dişi)
Adet Fiyatı:
Toplu Alım Fiyatı: 300 YTL
Adedi: 4
Boyu: Erkek 19 cm civarı,Dişilerden ikisi 11-14 cm arası,bir tanesi 16 cm
İli/Semti: İstanbul/Beylikdüzü
İrtibat Bilgileri: ÖM ya da 🔒 Üyelere Özel
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Beylikdüzü elden teslim
Fotoğraf: 🔒 Üyelere Özel
(Fotoğraf şubatta çekilmiş olup,erkek çok güzel bir kafa yapmıştır)
Diğer Ek Bilgiler: Balıklar üretime uygundur. Yunusların yanında yavru veremiyorlar. Dişilerden ikisi yumurta atmıştı. Leptosoma Jumbo Kitumba ile takas düşünülebilir.
Satılan Canlı(lar): Yunus
Adet Fiyatı:
Toplu Alım Fiyatı: 30 YTL
Adedi: 20 tane
Boyu: 2 cm
İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel ya da ÖM
Fotoğraf:
🔒 Üyelere Özel
Bunlar yavruların anaçları
Diğer Ek Bilgiler: Balıklar F1 yunus yavrusudur.
Satılan Canlı(lar): Sarı Prenses
Adet Fiyatı: 2,5 YTL
Toplu Alım Fiyatı:
Adedi: 20 tane civarı
Boyu: 4-5 cm civarı
Fotoğraf: 🔒 Üyelere Özel
Diğer Ek Bilgiler: Balıklarda kırmalık yoktur.
Satılan Canlı(lar): Yunus
Adet Fiyatı: 4 YTL
Toplu Alım Fiyatı:
Adedi: 20 tane civarı
Boyu: 4-5 cm
Fotoğraf:
Diğer Ek Bilgiler:
Satılan Canlı(lar): Leleupi Eş
Adet Fiyatı:
Toplu Alım Fiyatı: 40 YTL
Adedi: 2 tane (1 erkek 1 dişi)
Boyu: Dişi 8-9 cm,erkek 12 cm civarı
Fotoğraf: Erkek Leleupi
🔒 Üyelere Özel
Dişi leleupi
🔒 Üyelere Özel
Diğer Ek Bilgiler:
Tüm balıklar Leptosoma Türleri ile takasa açıktır. Calvus ile takas sadece cameron ile olabilir.
17 adet albino çöpçü ( 11 erkek 6 dişi ) bir seferde 2500 üzeri yumurta dökmektedirler.. 17 balık toplam 90 YTL
9 adet kadife çöpçü ( 6 erkek 3 dişi ) bir seferde 2000 üzeri yumurta dökmektedirler.. 9 balık toplam 50 YTL
Tüm balıkları alana toplam 130 YTL ye bırakacağım .. Balıkların yavrularını gelip görebilirsiniz .. 🔒 Üyelere Özel den iletişim kurabiliriz.. Burayı sürekli kontrol edemiyorum .. Saygılar
17 adet albino çöpçü ( 11 erkek 6 dişi ) bir seferde 2500 üzeri yumurta dökmektedirler.. 17 balık toplam 90 YTL
9 adet kadife çöpçü ( 6 erkek 3 dişi ) bir seferde 2000 üzeri yumurta dökmektedirler.. 9 balık toplam 50 YTL
Tüm balıkları alana toplam 130 YTL ye bırakacağım .. Balıkların yavrularını gelip görebilirsiniz .. 🔒 Üyelere Özel den iletişim kurabiliriz.. Burayı sürekli kontrol edemiyorum .. Saygılar
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.