Akvaryum Forumları

Satılık Balıklar

Tablet,yavru yemi ve diğer yemler... -
Satılan Malzeme(ler): Sera flora Adet Fiyatı: 1lt 18ytl Satılan Malzeme(ler):Tetra bits Adet Fiyatı: 1lt 22ytl Satılan Malzeme(ler):Sera sprulina tablet Adet Fiyatı: 100adet 15ytl Satılan Malzeme(ler): Larviva wean-ex 500 Adet Fiyatı: 50 gramı 6ytl 100gram 11ytl 200gram 21ytl Toplu Alım Fiyatı: ö.m. ile görüşülür Adedi: 1kg İli/Semti: Ankara/Keçiören İrtibat Bilgileri: Ö.M. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Elden,merkezi bir yerden veya alıcı ödemeli kargo ile Türkiye`nin her yerine. ili: Ankara İrtibat Bilgileri: Ö.M. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel msn:🔒 Üyelere Özel Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: elden,merkezi bir yerden veya alıcı ödemeli kargo ile gönderebilirim Diğer Ek Bilgiler: Artemiasız yavru büyüteceğiniz bir yem. Larviva markasının starttan sonra gelen yemi. Startla aynı ölçülerde olup proteince biraz daha fakirdir.Starttan memnun kalanların bundan memnun kalmama olasılığı yoktur Özellikle yavru balıklarınızın severek yiyeceği bir yem. : ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Balık larvalarının beslenmesi için ekstrude granüller. WEAN-EX, yüksek kaliteli deniz proteinleri, yağları ve düşük miktarda karbonhidrat içerikli bir yemdir. Larvanın ilk yem alışından itibaren ihtiyacı olan besin gereksinimlerini karşılamanın yanında, en baştan yüksek kaliteli larva üretimini ve dolayısı ile güçlü ve sağlıklı balık üretimini garanti altına alır. WEAN-EX tozsuz, çok dayanıklı ve yüksek derecede çekici bir yemdir, otomatik yemliklerde kullanılması da kolaydır. Çok sınırlı boyut dağılımı vardır. Böylece tozsuz, doğru boyut aralıkları garanti edilmiştir. Ürün içeriği Balıkunu, balık yağı, lesitin, vitaminler, antioksidantlar Bileşim Protein %63 Yağ %14 Kül %12.8 Lif %0.65 VitC 1230 mg/kg VitE 500 mg/kg VitA 1.4 IU/g VitD3 0.3 IU/g P %1.68 Cu 15 mg/kg K.hidratlar %5

KELEPİR SATILIK SARI PRENSES KOLONİSİ VE FULL AKVARYUM .SİZE SADECE FİŞE TAKMAK KALIYOR -
komple *80*45*25 akvaryum İli/Semti: İstanbul / Kadıköy İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: yerinden Fotoğraf: isteyene gönderebilirim,yerinde de görebilirsiniz Diğer Ek Bilgiler: ısıtıcı, iç filitre, 1 sınıf ince quartz kum 15 kilo yada daha fazla, 30 cm ph düşürücü yada suyu yumuşatıcı diyebiliriz kütük, iç dekor saklanma yuvaları ve dekoratif taş-kaya-süs malzemeleri. yem ilaç ...vs elimden geldiğince hediyelerim olacak yurtdışına çıkacağım için daha aklıma gelmeyen ne kadar malzeme ve canlı var ise veriyorum. canlılar: 5 adet (1e4d) 7-14 cm arası sarı prenses, 3 adet (1e2d) 7-8 cm american zebra ciklet...bunların yanında değişik canlı hediyelerim de olacaktır. görüş ve tekliflerinizi bekliyorum.iyi günler. EROL TANKUT İSTANBUL - KADIKÖY

KELEPİR SATILIK SARI PRENSES KOLONİSİ VE FULL AKVARYUM .SİZE SADECE FİŞE TAKMAK KALIYOR -
komple *80*45*25 akvaryum İli/Semti: İstanbul / Kadıköy İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: yerinden Fotoğraf: isteyene gönderebilirim,yerinde de görebilirsiniz Diğer Ek Bilgiler: ısıtıcı, iç filitre, 1 sınıf ince quartz kum 15 kilo yada daha fazla, 30 cm ph düşürücü yada suyu yumuşatıcı diyebiliriz kütük, iç dekor saklanma yuvaları ve dekoratif taş-kaya-süs malzemeleri. yem ilaç ...vs elimden geldiğince hediyelerim olacak yurtdışına çıkacağım için daha aklıma gelmeyen ne kadar malzeme ve canlı var ise veriyorum. canlılar: 5 adet (1e4d) 7-14 cm arası sarı prenses, 3 adet (1e2d) 7-8 cm american zebra ciklet...bunların yanında değişik canlı hediyelerim de olacaktır. görüş ve tekliflerinizi bekliyorum.iyi günler. EROL TANKUT İSTANBUL - KADIKÖY

elden getirebilir misin -
ben istanbul avcılardayım. balıkların toptan fiyatları hakkında bilgilendirirsen sevinirim. 10 15 çeşit alacagım ( satma amaclı) dükkanıma fiyatta anlasırız umarım saygılar 🔒 Üyelere Özel. tel 🔒 Üyelere Özel

satılık sarı prenses yavruları/ist -
istanbuldan 30-40 tane sarı prenses yavrusu satılıktır.yavrular 3-4-5 cm boylarındadır.istanbuldan olan alıcılar ilk tercihdir. ilgilenenler için msn:🔒 Üyelere Özel tel:🔒 Üyelere Özel

istanbuldan 30-40 tane sarı prenses yavrusu satılıktır.yavrular 3-4-5 cm boylarındadır.istanbuldan olan alıcılar ilk tercihdir. ilgilenenler için msn:🔒 Üyelere Özel tel:🔒 Üyelere Özel

SATILIK YAVRU DEMASONİLER -
Satılan Canlı(lar): Pseudotropheus Demasoni (Malawi Zebra) Adet Fiyatı:15 Toplu Alım Fiyatı: 130 YTL. Adedi: 10 Boyu: 2-3 cm İli/Semti: ESENYURT -İSTANBUL İrtibat Bilgileri: Ö.M. MSN:🔒 Üyelere Özel Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: E5 üstü elden yada yenibosna İETT.durağı.Balıkların resimlerini msn den yollayabilirim.

izmirden sarı prenses ve yunus -
mrb arkadaşlar akvaryumumdaki fazla olan balıkları çıkarmak istiyorum ve elimde 2 tane 4cm boyunda yunus 3tane de biri 5cm biri 6cm biri de 7cm boyunda cinsiyetlerinden emin olamadığım sarı prenseslerim var yani toplam 5 adet hepsini 20ytl ye vermeyi düşünüyorum ben izmir hatay da oturuyorum şimdiden teşekkür ederim.

izmirden sarı prenses ve yunus -
mrb arkadaşlar akvaryumumdaki fazla olan balıkları çıkarmak istiyorum ve elimde 2 tane 4cm boyunda yunus 3tane de biri 5cm biri 6cm biri de 7cm boyunda cinsiyetlerinden emin olamadığım sarı prenseslerim var yani toplam 5 adet hepsini 20ytl ye vermeyi düşünüyorum ben izmir hatay da oturuyorum şimdiden teşekkür ederim.

1 ahli,1 m.imp.,2 yunus_cidden sudan ucuz -
12 cm 1 adet erkek AHLİ 12 cm 1 adet erkek MAVİ İMPARATOR 12 cm 1 adet dişi YUNUS 08 cm 1 adet DİŞİ VEYA ERKEK(TAM EMİN DEĞİLİM) YUNUS Hepsi 40 ytl veya 5 büyük boy ya da 10 ufak boy cüce vatozla takas edebilirim. İZMİRKARŞIYAKA CEP:🔒 Üyelere Özel Metin KAYA

satılık leopar vatoz (22cm) -
arkadaşlar satılık leopar vatoz.trabzondayım.takas etmek isteyen arkadaşlarla 1e+2d damızlık cüce vatoz ile takas edebilirim. ilgilenen arkadaşlar msn adresim 🔒 Üyelere Özel

Frontosa Koloni,leleupi Eş,yunus Ve Sarı P Yavru -
Satılan Canlı(lar): Frontosa Koloni (1 erkek 3 dişi) Adet Fiyatı: Toplu Alım Fiyatı: 300 YTL Adedi: 4 Boyu: Erkek 19 cm civarı,Dişilerden ikisi 11-14 cm arası,bir tanesi 16 cm İli/Semti: İstanbul/Beylikdüzü İrtibat Bilgileri: ÖM ya da 🔒 Üyelere Özel Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Beylikdüzü elden teslim Fotoğraf: 🔒 Üyelere Özel (Fotoğraf şubatta çekilmiş olup,erkek çok güzel bir kafa yapmıştır) Diğer Ek Bilgiler: Balıklar üretime uygundur. Yunusların yanında yavru veremiyorlar. Dişilerden ikisi yumurta atmıştı. Leptosoma Jumbo Kitumba ile takas düşünülebilir. Satılan Canlı(lar): Yunus Adet Fiyatı: Toplu Alım Fiyatı: 30 YTL Adedi: 20 tane Boyu: 2 cm İli/Semti: İstanbul/Beylikdüzü İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel ya da ÖM Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Beylikdüzü elden teslim Fotoğraf: 🔒 Üyelere Özel Bunlar yavruların anaçları Diğer Ek Bilgiler: Balıklar F1 yunus yavrusudur. Satılan Canlı(lar): Sarı Prenses Adet Fiyatı: 2,5 YTL Toplu Alım Fiyatı: Adedi: 20 tane civarı Boyu: 4-5 cm civarı İli/Semti: İstanbul/Beylikdüzü İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel ya da ÖM Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Beylikdüzü elden teslim Fotoğraf: 🔒 Üyelere Özel Diğer Ek Bilgiler: Balıklarda kırmalık yoktur. Satılan Canlı(lar): Yunus Adet Fiyatı: 4 YTL Toplu Alım Fiyatı: Adedi: 20 tane civarı Boyu: 4-5 cm İli/Semti: İstanbul/Beylikdüzü İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel ya da ÖM Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Beylikdüzü elden teslim Fotoğraf: Diğer Ek Bilgiler: Satılan Canlı(lar): Leleupi Eş Adet Fiyatı: Toplu Alım Fiyatı: 40 YTL Adedi: 2 tane (1 erkek 1 dişi) Boyu: Dişi 8-9 cm,erkek 12 cm civarı İli/Semti: İstanbul/Beylikdüzü İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel ya da ÖM Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Beylikdüzü elden teslim Fotoğraf: Erkek Leleupi 🔒 Üyelere Özel Dişi leleupi 🔒 Üyelere Özel Diğer Ek Bilgiler: Tüm balıklar Leptosoma Türleri ile takasa açıktır. Calvus ile takas sadece cameron ile olabilir.

Yunus arayanların dikkatine -
7-8cm boylarında cillob gibi adet fiyatı 5 ytl den yunuslarım var iletişim adresin 🔒 Üyelere Özel gsm 🔒 Üyelere Özel

frontoza arayanların dikkatine -
3-4 cm ulaşmış frontoza yavrularım var 20 adet 15ytl den satlıktır iletişim için 🔒 Üyelere Özel ve gsm 🔒 Üyelere Özel ulaşabilirsiniz

frontoza arayanların dikkatine -
3-4 cm ulaşmış frontoza yavrularım var 20 adet 15ytl den satlıktır iletişim için 🔒 Üyelere Özel ve gsm 🔒 Üyelere Özel ulaşabilirsiniz

Damızlık süper çöpçüler kelepir fiyata .. ANKARA -
17 adet albino çöpçü ( 11 erkek 6 dişi ) bir seferde 2500 üzeri yumurta dökmektedirler.. 17 balık toplam 90 YTL 9 adet kadife çöpçü ( 6 erkek 3 dişi ) bir seferde 2000 üzeri yumurta dökmektedirler.. 9 balık toplam 50 YTL Tüm balıkları alana toplam 130 YTL ye bırakacağım .. Balıkların yavrularını gelip görebilirsiniz .. 🔒 Üyelere Özel den iletişim kurabiliriz.. Burayı sürekli kontrol edemiyorum .. Saygılar

Damızlık süper çöpçüler kelepir fiyata .. ANKARA -
17 adet albino çöpçü ( 11 erkek 6 dişi ) bir seferde 2500 üzeri yumurta dökmektedirler.. 17 balık toplam 90 YTL 9 adet kadife çöpçü ( 6 erkek 3 dişi ) bir seferde 2000 üzeri yumurta dökmektedirler.. 9 balık toplam 50 YTL Tüm balıkları alana toplam 130 YTL ye bırakacağım .. Balıkların yavrularını gelip görebilirsiniz .. 🔒 Üyelere Özel den iletişim kurabiliriz.. Burayı sürekli kontrol edemiyorum .. Saygılar